LA LIGA

"Αν νικήσει η Ρεάλ την Ατλέτικο πήρε το πρωτάθλημα"

"Αν νικήσει η Ρεάλ την Ατλέτικο πήρε το πρωτάθλημα"
Ρομπέρτο Κάρλος

Ο Ρομπέρτο Κάρλος πιστεύει πως αν η Ρεάλ Μαδρίτης πάρει το ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης θα τότε θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Διαβάστε τι άλλο δήλωσε επ' αυτού, αλλά και για τον Πέπε.

Ένα από τα πιο καθοριστικά παιχνίδια για την έκβαση της Πριμέρα Ντιβιζιόν γίνεται σήμερα (11/4, 21:45).

Ο λόγος για το μεγάλο ντέρμπι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο θα διεξαχθεί στο "Βιθέντε Καλντερόν".

Ο Ρομπέρτο Κάρλος, πρώην ποδοσφαιριστής των "μερένχες" θεωρεί πως στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα κριθεί εν πολλοίς το πρωτάθλημα, καθώς αν η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πάρει τους τρεις βαθμούς θα παραμείνει στο +4 έχοντας δώσει το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχει ως το τέλος της σεζόν πλην αυτού με την Μπαρτσελόνα στο "Καπμ Νου".

"Νομίζω πως το πρωτάθλημα έχει κριθεί αν η Ρεάλ νικήσει την Ατλέτικο" είπε ο Ρομπέρτο Κάρλος και συνέχισε: "Η Ρεάλ θα παίξει γνωρίζοντας πως η Μπάρτσα έχει νικήσει και το κίνητρο της Ατλέτικο θα είναι πολύ μεγάλο, αφού έρχεται σε λίγες μέρες και το clasico. Η Ρεάλ ποτέ δεν είχε ως τώρα πρόβλημα με την πίεση. Και οι δύο ομάδες έχουν δύσκολο πρόγραμμα ως το τέλος του πρωταθλήματος".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Πέπε, ο οποίος κατά καιρούς έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για τη συμπεριφορά του και τόνισε πως κάθε ομάδα θέλει έναν ποδοσφαιριστή με αυτά τα χαρακτηριστικά: "Ο Πέπε είναι άλλος άνθρωπος όταν βγάζει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης".

"Είναι πολύ ήσυχος εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά στο γήπεδο αλλάζει. Μου αρέσει πολύ η αφοσίωσή του. Έχει χαρακτήρα και μία δόση τρέλας. Χρειάζεσαι τέτοιους παίκτες. Υπάρχουν συγκεκριμένες φάσεις στις οποίες θες ποδοσφαιριστές με διαφορετικό στυλ".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ