LA LIGA

Ακύρωσε τη μεταγραφή του Κάιο η Βαλένθια

Ακύρωσε τη μεταγραφή του Κάιο η Βαλένθια

Στις 12 Ιουνίου, η Βαλένθια ανακοίνωσε την απόκτηση του Ροντρίγκο Κάιο από τη Σάο Πάουλο. Τη Δευτέρα, οι "νυχτερίδες" ακύρωσαν τη μεταγραφή του 21χρονου Βραζιλιάνου μέσου, για ιατρικούς λόγους.

Τελικά δεν ήταν γραφτό του 21χρονου Βραζιλιάνου δεξιοπόδαρου αμυντικού χαφ, Ροντρίγκο Κάιο, να φορέσει τη φανέλα της Βαλένθια. Μπορεί η μεταγραφή να ανακοινώθηκε στις 12 του μηνός από τη Σάο Πάουλο, ομάδα στην οποία ανήκει, αλλά τη Δευτέρα η Βαλένθια γνωστοποίησε ότι αυτή δεν ολοκληρώνεται λόγω τραυματισμού του ποδοσφαιριστή στο γόνατο και αποτυχίας του να περάσει τα ιατρικά τεστ.

Ο τραυματισμός του στην επιγονατίδα χρονολογείται από την εποχή που ο Βραζιλιάνος ήταν 14 ετών. Πλέον, και με τη μεταγραφή να έχει ακυρωθεί, ο Ροντρίγκο Κάιο επιστρέφει στη Σάο Πάουλο προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της "τρικολόρ".

Το κόστος της, ακυρωθείσας πλέον, μεταγραφής ανερχόταν στα 12.500.000 ευρώ, ενώ προβλεπόταν η Βαλένθια να κατέβαλλε άλλα 4.000.000 στη Σάο Πάουλο ως μπόνους σε περίπτωση που Βραζιλιάνος μέσος πετύχαινε τους στόχους.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ