ΣΚΩΤΙΑ

Σενάρια για Σαμαρά σε Ολυμπιακό και από το BBC

Σενάρια για Σαμαρά σε Ολυμπιακό και από το BBC

Οι φήμες περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Γιώργο Σαμαρά έφτασαν μέχρι το BBC που κάνει ξεχωριστή αναφορά στον άσο της Σέλτικ. Η Daily Record κάνει αναφορά σε επικείμενο γάμο του με την Ελένη Φουρέιρα και την επιθυμία επιστροφής του διεθνή φορ.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας, Μίτσελ παραδέχθηκε πως στα ραντάρ του βρίσκεται μεταξύ άλλων και ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται σε ομάδα του εξωτερικού.

Την στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής το BBC σε στήλη με ποδοσφαιρικά παρασκήνια έγραψε χαρακτηριστικά:

" Στον επιθετικό της Σέλτικ, Γιώργο Σαμαρά του προσφέρεται η ευκαιρία να επιστρέψει στην πατρίδα του για τους πρωταθλητές Ελλάδος, τον Ολυμπιακό".

Το συμβόλαιο του διεθνή άσου με την Σέλτικ λήγει το προσεχές καλοκαίρι με τα δημοσίευμα του Τύπου της Σκωτίας να αναφέρουν πως δεν πρόκειται να επεκτείνει τη συνεργασία του με του "Κέλτες".

Η Daily Record υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Γιώργο Σαμαρά.

"Ο Ολυμπιακός μίλησε για πρώτη φορά με τον Σαμαρά στις αρχές του χρόνου, αλλά τότε ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Σίτι δεν άφηνε πολλά περιθώρια επιστροφής στην Ελλάδα".

Παράλληλα αναφέρει πως ο 29χρονος άσος θα παντρευτεί την Ελένη Φουρέιρα μετά το Μουντιάλ και θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

"Τώρα όμως, είναι πιο θετικός στο να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου θα παντρευτεί την Ελληνίδα ποπ σταρ, Ελένη Φουρέιρα μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ".

"Αγάπη μου η Σέλτικ"

Ο ίδιος ο Big Sam δεν αναφέρθηκε στο θέμα, αλλά με δηλώσεις του εξέφρασε τη μεγάλη αγάπη που έχει για τη Σέλτικ, μετά παό 6 χρόνια στη Γλασκόβη.

"Όταν άρχισα να αγωνίζομαι, πάντα ήθελα να μείνω σε έναν σύλλογο για πολλά χρόνια. Δεν ήθελα να αλλάζω ομάδες, όπως άλλοι παίκτες, να μετακομίζω κάθε 2-3 χρόνια. Ήθελα να αγαπήσω μία ομάδα και να με αγαπήσει κι εκείνη, ώστε να μπορεί να με θυμάται για κάτι. Αυτός ο σύλλογος για μένα είναι η Σέλτικ".

"Έχω δει παίκτες να έρχονται εδώ και ίσως να έχουν αγωνιστεί σε 60-70 παιχνίδια, αλλά να μην μένουν στη μνήμη. Δεν μπορούσα να φανταστώ, όταν πρωτοήρθα εδώ ως δανεικός για 6 μήνες, ότι θα παρέμενα για 6 χρόνια. Είναι σπουδαίο επίτευγμα να αγωνίζεται για 250 παιχνίδια. Έβαλα τα δυνατά μου και προσπάθησα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να πετύχουν".

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ