ΣΚΩΤΙΑ

Μπρούστερ:"Πήγα για ένα χρόνο στην Ελλάδα και έμεινα πέντε"

Μπρούστερ:"Πήγα για ένα χρόνο στην Ελλάδα και έμεινα πέντε"

Για την πενταετία που έζησε στην Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Ιωνικού μίλησε στον Τύπο της Σκωτίας ο Κρεγκ Μπρούστερ προτείνοντας και σε άλλους συμπατριώτες του να ακολουθήσουν το παράδειγμα του.

Ο παλαίμαχος στράικερ αποκτήθηκε από την ομάδα της Νίκαιας το 1996.

Στην πενταετία που ακολούθησε εξελίχθηκε στο κορυφαίο ίσως ξένο στην ιστορία του συλλόγου πετυχαίνοντας 45 γκολ σε 144 ματς.

"Νόμιζα πως θα μείνω στην Ελλάδα για ένα χρόνο και έμεινα πέντε. Αυτό δείχνει πόσο το απόλαυσα. Λάτρεψα αυτή την εμπειρία. Το να παίζω, να ζω εκεί, τα πάντα.

Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και εξαρτάται από τον καθένα ξεχωριστά εάν θα τις εκμεταλλευτεί. Οι Βρετανοί παίκτες είναι διστακτικοί γενικά στο να πάνε στο εξωτερικό και να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό.

Ανησυχούν για την γλώσσα, τον τρόπο ζωής και τέτοια θέματα. Ανησυχούν για το αγαπημένο τους σουπερ μάρκετ γιατί μπορεί να μην βρίσκεται κοντά στο δρόμο τους. Υπάρχουν όμως πολλά θετικά στο εξωτερικό", τόνισε αρχικά ο πρώην προπονητής της Ινβερνές για να συμπληρώσει:

"Μου πήρε λίγο χρόνο για να συνηθίσω το στιλ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην αρχή ήταν δύσκολα, όμως από την στιγμή που προσαρμόστηκα δεν είχα κανένα πρόβλημα και απόλαυσα την παρουσία μου στην Ελλάδα.

Οι παίκτες εκεί προπονούνταν καλά. Άλλαξα ως ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα. Είχα προπονητή τον Όλεγκ Μπλαχίν που έπαιζε με έναν επιθετικό. Έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο παιχνιδιού μου και ήμουν μοναδικό φορ".

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ