ΣΚΩΤΙΑ

Σαμαράς:"Δεν είμαι εγώ ο Mr. Σέλτικ"

Σαμαράς:"Δεν είμαι εγώ ο Mr. Σέλτικ"

Ο παλαίμαχος άσος της Σέλτικ, Φένεγκουρ οφ Χέσελινκ χαρακτήρισε τον Γιώργο Σαμαρά "Μr. Σέλτικ" ωστόσο ο Έλληνας φορ δεν συμφώνησε θεωρώντας πως ο φυσικός ηγέτης του συλλόγου είναι ο Σκοτ Μπράουν.

Ο Γιώργος Σαμαράς έχει φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού λόγω της απουσίας του τραυματία Σκοτ Μπράουν όντας ο πιο πολύτιμος παίκτης των πρωταθλητών Σκωτίας.

Ο Γιαν Φένεγκουρ οφ Χέσελινκ έπλεξε το εγκώμιο του "Σαμ" χαρακτηρίζοντας τον "Mr. Σέλτικ".

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι διαφώνησε με τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό, θεωρώντας πως ταιριάζει καλύτερα στον Σκοτ Μπράουν.

"Η ομάδα έχει έναν σπουδαίο ηγέτη τον Μπρούνι (σ.σ.:Μπράουν). Στη Σκωτία ο αρχηγός πρέπει να είναι Σκωτσέζος. Ο Μπρούνι είναι τέλειος για τον συγκεκριμένο ρόλο. Δεν βλέπω κάποιον που μπορεί να τον αντικαταστήσει.

Ο Γιαν Φένεγκουρ οφ Χέσελινκ είπε πρόσφατα πως είμαι ο Μr. Σέλτικ, αλλά πιστεύω πως αυτός ο χαρακτηρισμός ταιριάζει στον Μπρούνι. Ήρθε έξι μήνες πριν από μένα στο σύλλογο", τόνισε αρχικά ο Σαμαράς για να προσθέσει:

"Είναι υπέροχο να ακούω αυτά τα λόγια από έναν εκπληκτικό παίκτη και άνθρωπο όπως ο Γιαν. Εκτιμώ πολύ όσα είπε και τον σέβομαι.

Είμαι ένας από τους τύπους που είναι ήσυχοι στα αποδυτήρια. Δεν μιλάω πολύ, όμως ξοδεύω όλη την ενέργεια μου στο γήπεδο για να νικήσουμε τα ματς".

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ