ΣΚΩΤΙΑ

Δεν... μασάει ο Σαμαράς

Δεν... μασάει ο Σαμαράς

Το χαμένο πέναλτι του Γιώργου Σαμαρά στο "Άιμπροξ" στοίχισε ουσιαστικά στην Σέλτικ το πρωτάθλημα, αλλά ο Έλληνας άσος τόνισε πως θα ξαναπάρει τέτοια ευθύνη μέσα στην έδρα της Ρέιντζερς

Στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στο "'Αιμπροξ" η Σέλτικ νίκησε με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Σαμαρά, όμως στο δεύτερο στο ίδιο (και τέταρτο φετινό συνολικά), ήταν ο μοιραίος για τους "καθολικούς".

Λίγα λεπτά πριν το τέλος ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι, ενώ δεν υπήρχε σκορ, όμως ο ΜακΓκρέγκορ έπεσε σωστά αριστερά και απέκρουσε την εκτέλεσή του.

Αν είχε σκοράρει ο διεθνής επιθετικός, τότε πολύ δύσκολα θα έχανε το πρωτάθλημα η ομάδα του, αλλά προκύψει ίδιο σενάρια ξεκαθάρισε πως θα ξαναπάρει την ευθύνη.

"Αν ο προπονητής που πει να το εκτελέσω, θα το κάνω", τόνισε ο Σαμαράς. "Δεν κοιτάς ποτέ τι έγινε στο παρελθόν, πάντα κοιτάς μπροστά".

"Ως ποδοσφαιριστής σε αυτόν τον σύλλογο δέχεσαι πολύ μεγάλη πίεση, από τους οπαδούς, την ομάδα, τα ΜΜΕ και πρέπει να το χειριστείς σωστά".

"Πρέπει να δυνατός ως χαρακτήρας και να κάνεις νέα όνειρα, να δημιουργήσεις νέες ευκαιρίες για να κερδίσεις κάτι".

"Για αυτόν τον λόγο βρίσκομαι εδώ και κάνω αυτήν την δουλειά, γιατί μπορώ να αντέξω την πίεση, διαφορετικά θα έκανα άλλη δουλειά".

Η Σέλτικ το Σάββατο παίζει στον τελικό του κυπέλλου με την Μάδεργουελ και ο Σαμαράς, αφού ανέφερε την εκτίμησή του΄πως ο Νιλ Λένον θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία, ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του χρωστάνε ένα τρόπαιο στους φιλάθλους και πρέπει να τελειώσουν την χρονιά με την κατάκτηση του κυπέλλου.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ