ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ζητάει πίστωση χρόνου ο Σάμαρης

Ζητάει πίστωση χρόνου ο Σάμαρης

Προβληματισμένος εμφανίζεται ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς από την απόδοση του Ανδρέα Σάμαρη, ωστόσο εξακολουθεί να πιστεύει πως σύντομα θα βρει τον ρυθμό του.

Ο 25χρονος άσος έχει αγωνιστεί τρεις φορές μέχρι στιγμής με τα χρώματα της Μπενφίκα δίχως να έχει καταφέρει να πείσει με την απόδοση του.

Ο Σάμαρης έβγαλε το 90λεπτο στην αναμέτρηση με την Βιτόρια Σετούμπαλ (0-5). Στο ματς με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (ήττα 0-2) αντικαταστάθηκε στο 74' από τον Αλμέιντα, ενώ στον τελευταίο αγώνα με την Μορεϊρένσε (3-1) έγινε αλλαγή μόλις στο 35' με τον Ζεσούς να περνάει στη θέση του, τον Βραζιλιάνο επιθετικο Ντερλέι προκειμένου οι "αετοί" να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ.

Η "Α Bola" υποστηρίζει πως ο Ανδρέας Σάμαρης ζητάει πίστωση χρόνου προκειμένου να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα στη Λισαβόνα.

Την ίδια στιγμή ο Ζόρζε Ζεσούς σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα εμφανίζεται προβληματισμένος από την απόδοση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, ωστόσο θεωρεί πως σύντομα θα δείξει την πραγματική αξία του κάνοντας απόσβεση για τα 10.000.000 ευρώ που δαπάνησε για την απόκτηση του, η Μπενφίκα.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ