ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ζαρντίμ: "Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας"

Ζαρντίμ: "Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας"

Δύο στα δύο για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας που συνέτριψε εκτός έδρας την Ακαντέμικα (0-4). Χαμηλούς τόνους διατηρεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Τα "λιοντάρια" μετά το εμφατικό 5-1 της πρεμιέρας επί της Αρούκα, έκαναν επίδειξη ισχύος στην Κόιμπρα συντρίβοντας με 4-0 την Ακαντέμικα.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, ωστόσο παρέμεινε ψύχραιμος στις δηλώσεις του.

"Δεν μπορούμε να μιλάμε για διαφορετικούς στόχους μετά από δύο παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος που σκοράραμε τέσσερα γκολ σε ένα ματς με ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο, όπου οι αντίπαλοι μας πίεζαν ψηλά.

Ευτυχώς στη συνέχεια δεν μας άσκησαν την ίδια πίεση και ελέγξαμε καλύτερα το παιχνίδι φτάνοντας να προηγηθούμε με 2-0 στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και 'καθαρίσαμε' το ματς. Έχοντας την κατοχή της μπάλας βρήκαμε την ευκαιρία να κάνουμε αλλαγές και να δώσουμε χρόνο σε κάποιους παίκτες", τόνισε ο 39χρονος προπονητής.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναφέρθηκε και στην επόμενη αγωνιστική όπου η Σπόρτινγκ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπενφίκα.

"Στο ποδόσφαιρο αυτό που μετράει είναι ο χρόνος. Αύριο (σ.σ.:σήμερα) οι παίκτες θα ξεκουραστούν και θα προετοιμαστούν για ακόμη έναν αγώνα που τυγχάνει να είναι κόντρα στην Μπενφίκα.

Κάθε ομάδα αξίζει τον σεβασμό μας και προετοιμαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο".

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ