ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πολιτικές αντιδράσεις για το αεροδρόμιο "Κριστιάνο Ρονάλντο"

Πολιτικές αντιδράσεις για το αεροδρόμιο "Κριστιάνο Ρονάλντο"

Το αεροδρόμιο της Μαδέιρα θα μετονομαστεί σε "Κριστιάνο Ρονάλντο" για τον διεθνή Πορτογάλο αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο οι αντιδράσεις από τον πολιτικό κόσμο της χώρας της Ιβηρικής συνεχίζονται.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στη γενέτειρά του, Μαδέιρα, όπου την Τετάρτη θα δώσει το παρών στην τελετή μετονομασίας του τοπικού αεροδρομίου, από "Aeroporto da Madeira" σε "Aeroporto Cristiano Ronado". Η απόφαση αυτή συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις από τον πολιτικό κόσμο της χώρας της Ιβηρικής, με τον πρώην γραμματέα των Σοσιαλιστών, Φρανσίσκο Σέισας ντα Κόστα, να εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του.

"Ξεπερνά τα όρια αυτό. Είναι γελοίο, αποτελεί πρόκληση για τη δικαιοσύνη. Θα προκαλέσει διχογνωμία και σίγουρα δεν θα ευχαριστήσει πολλούς στην περιοχή. Εάν ήθελαν να τον τιμήσουν, ας έδιναν το όνομά του σε ένα γήπεδο ή σε μια αθλητική εγκατάσταση", υποστήριξε με ανάρτησή του στο Facebook ο Φρανσίσκο Σέισας ντα Κόστα.

Την ίδια άποψη δε συμμερίζεται η πολιτική ηγεσία της Πορτογαλίας, καθώς παρόντες στην εκδήλωση θα είναι τόσο ο πρόεδρος της πορτογαλικής δημοκρατίας όσο και πρωθυπουργός της χώρας.

Photo credits: Armando Franca

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Το αεροβιοδυναμικό πρόγραμμα που θα σε στεγνώσει

Μια προπόνηση με συνδυαστικές κινήσεις για γρήγορα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24