ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Με Ζιλ Βισέντε η Μπενφίκα

Με Ζιλ Βισέντε η Μπενφίκα

Η Ζιλ Βισέντε νίκησε με 4-2 την Μπράγκα στα πέναλτι (2-2 κ.δ.) και θα είναι η αντίπαλος της Μπενφίκα στον τελικό του Λιγκ Καπ (videos)

Ο αντίπαλος της Μπενφίκα στον τελικό του πορτογαλικού Λιγκ Καπ θα είναι η Ζιλ Βισέντε, καθώς νίκησε με 4-2 την Μπράγκα στην διαδικασία των πέναλτι.

Το ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 2-2 και ακολούθησαν πέναλτι (χωρίς παράταση), όπου οι γηπεδούχοι ευστόχησαν και στα 4 που εκτέλεσαν, καθώς δεν χρειάστηκε πέναλτι μετά τις αποτυχίες στις εκτελέσεις των Έλντερ Μπαρμπόζα και Ούκρα.

Η Μπράγκα βρέθηκε να χάνει από το 16ο λεπτό από το γκολ του Ούγκο Βιέιρα, αλλά έκανε ανατροπή με σκόρερς τους Λίμα στο 25' και Έλντερ Μπαρμπόζα στο 31'.

Οι φιλοξενούμενοι φάνταζε να κρατούν την πρόκριση στα χέρια τους, αλλά ο Ζούνιορ Καϊσάρα ισοφάρισε σε 2-2 στο 89' και έστειλε τον ημιτελικό στα πέναλτι, όπου η ομάδα του πήρε την πρόκριση στον της 14ης Απριλίου στην Κοΐμπρα.

ΖΙΛ ΒΙΣΕΝΤΕ: Αντριάνο, Ροντρίγκο Γκάλο, Άλισον, Κλάουντιο, Ζούνιορ Καϊσάρα, Λουΐς Μανουέλ, Αντρέ Κούνια (61' Ζοάο Βιλέλα), Σέζαρ Πεϊσότο (77' Έντερ Σιόλα), Ούγκο Βιέιρα, Ρίτσαρντ, Λουΐς Κάρλος (46' Ζε Λουΐς).

ΜΠΡΑΓΚΑ: Κουΐμ, Μιγκέλ Λόπες, Ντουγκλάο, Νούνο Κοέλιο, Έλντερσον, Κουστόντιο, Μοσορό (78' Έντσον Ριβέρα), Ούγκο Βιάνα (88' Ντζαμάλ), Πάουλο Σέζαρ (66' Ούκρα), Έλντερ Μπαρμπόζα, Λίμα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ημιτελικών:

Τρίτη

Μπενφίκα - Πόρτο 3-2 (4' Μάξι Περέιρα, 42' Νολίτο, 78' Όσκαρ Καρντόσο / 8' αυτ. Χάβι Γκαρθία, 17' Μανγκαλά)

Πέμπτη

Ζιλ Βισέντε - Μπράγκα 2-2 [4-2 πέν.] (16' Ούγκο Βιέιρα, 89' Ζούνιορ Καϊσάρα / 25' Λίμα, 31' Έλντερ Μπαρμπόζα)

Ζιλ Βισέντε - Μπράγκα 2-2 [4-2 πέν.]

Μπενφίκα - Πόρτο 3-2

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ