ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μασάντο: "Στην Ελλάδα αγαπούν πιο πολύ την ομάδα από τη γυναίκα τους"

Μασάντο: "Στην Ελλάδα αγαπούν πιο πολύ την ομάδα από τη γυναίκα τους"

Ο Πάουλο Μασάντο μίλησε στον πορτογαλικό Τύπο για την "τρέλα" που συνάντησε στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και το περίφημο μουστάκι του.

Το ποδόσφαιρο κατέχει στην ελληνική φίλαθλη γνώμη μία θέση που δεν συναντάς σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου, υποστήριξε στην "A Bola" ο 29χρονος Πορτογάλος πρώην αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού και νυν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Πάουλο Μασάντο.

"Στην Ελλάδα, υπάρχουν οπαδοί που αγαπούν πιο πολύ την ομάδα τους, από τη γυναίκα τους. Είναι πολύ φανατικοί με το ποδόσφαιρο. Εκεί οι γονείς μεταδίδουν στα παιδιά την αγάπη τους για την ομάδα, από πολύ νωρίς.

Στην Ελλάδα, περισσότερο από ο,τι σε κάθε άλλη χώρα του κόσμου εάν παίζεις καλά και δίνεις τα πάντα για την ομάδα σε έχουν σαν βασιλιά, σου φέρονται ως σε ανώτερο", είπε αρχικά για το τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, ο Πάουλο Μασάντο εξήγησε την περιπέτειά του με το μουστάκι. Από πλάκα έγινε... viral: "Άφησα μουστάκι για να κάνω πλάκα με τον πατέρα μου όταν ήταν να παίξουμε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά οι φωτογραφίες μου έγιναν... viral. Όλος ο κόσμος είχε αρχίσει να ανεβάζει φωτογραφίες στο Facebook, όταν κατάλαβα ότι δεν ήταν απλά ένα οικογενειακό αστείο, είχε πάρει αφάνταστες διαστάσεις. Το μουστάκι δίνει στον άνθρωπο, μία αίσθηση σεβασμού. Γιατί το έχουν οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, που είναι και πιο σεβαστοί".

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ