ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η Σπόρτινγκ απέκλεισε την Πόρτο

Η Σπόρτινγκ απέκλεισε την Πόρτο

Η Σπόρτινγκ προκρίθηκε στον 4ο γύρο του πορτογαλικού κυπέλλου, νικώντας με 3-1 την Πόρτο μέσα στο "Ντραγκάο". Μοιραίος ο Μαρκάνο που πέτυχε αυτογκόλ, γκολάρα ο Νανί (videos)

Η Πόρτο αποκλείστηκε από το πορτογαλικό κύπελλο μόλις στον 3ο γύρο, καθώς ηττήθηκε μέσα στο "Ντραγκάο" με 1-3 από την Σπόρτινγκ.

Η ομάδα της Λισαβόνας μάλιστα προηγήθηκε με εντυπωσιακό το αυτογκόλ του Ιβάν Μαρκάνο στο 31', απάντησε ο Τζάκσον Μαρτίνες στο 35', αλλά ο Νανί με τρομερό σουτ "εκτέλεσε" τον Αντρές Φερνάντεθ και προηγήθηκε ξανά η Σπόρτινγκ στο 38'.

Οι "δράκοι" δεν είχαν άλλη αντίδραση και οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και 3ο γκολ στο 82' με τον Καρίγιο, ενώ η Μπενφίκα προκρίθηκε νικώντας με 3-2 στην έδρα της Σπόρτινγκ Κοβίνια, κάνοντας... ανατροπή στην ανατροπή με χατ-τρικ του Ζόνας!

Οι συνθέσεις

ΠΟΡΤΟ: Αντρές Φερνάντεθ, Ντανίλο, Μάικον, Μαρκάνο, Χοσέ Άνχελ, Καζεμίρο (46' Ρούμπεν Νέβες), Κιντέρο, Όλιβερ Τόρες (46' Τέγιο), Έκτορ Ερέρα, Αντριάν Λόπεθ (73' Μπραχιμί), Τζάκσον Μαρτίνες.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρουί Πατρίσιο, Σέντρικ, Πάουλο Ολιβέιρα, Μαουρίσιο, Σίλβα, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Ζοάο Μάριο (84' Οριόλ Ροσέλ), Αντριέν Σίλβα, Νανί, Καπέλ (76' Καρίγιο), Φρέντι Μοντέρο (68' Σλιμανί).

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ Μοράες, Αντρέ Αλμέιδα, Λισάντρο Λόπες, Σέζαρ (89' Νίλσον-Λίντελεφ), Μπενίτο, Κριστιάντε, Πίτσι, Μπεμπέ, Όλα Τζον (25' Γκουέντες), Ζόνας, Ντερλέι (76' Νέλσον Ολιβέιρα).

Πόρτο - Σπόρτινγκ 1-3

Σπόρτινγκ Κοβίνια - Μπενφίκα 2-3

Βαρζίμ - Εστορίλ 2-1

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ