ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η Μπενφίκα επέκτεινε το συμβόλαιο του Σαβιόλα

Benfica's Javier Saviola, right, from Argentina, celebrates after scoring the opening goal while Pacos Ferreira's goalkeeper Cassio Anjos, from Brazil,  reacts inside the goal during their Portuguese league soccer match Saturday, Oct. 1, 2011 at Benfica's Luz stadium in Lisbon. (AP Photo/ Francisco Seco)
Benfica's Javier Saviola, right, from Argentina, celebrates after scoring the opening goal while Pacos Ferreira's goalkeeper Cassio Anjos, from Brazil, reacts inside the goal during their Portuguese league soccer match Saturday, Oct. 1, 2011 at Benfica's Luz stadium in Lisbon. (AP Photo/ Francisco Seco) AP

Κάτοικος "Ντα Λουζ" θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2013 ο Χαβιέ Σαβιόλα μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την Μπενφίκα. Θέλει CL ο Καρντόσο.

Μέχρι και το καλοκαίρι του 2013 επεκτάθηκε το συμβόλαιο του Χαβιέ Σαβιόλα στην Μπενφίκα όπως έκανε γνωστό σε ανακοίνωσή του ο πορτογαλικός σύλλογος. Ο Αργεντινός επιθετικός πήγε στο "Ντα Λουζ" το 2009 υπογράφοντας για 3+1 χρόνια, με το δικαίωμα ανανέωσης να το έχει η Μπενφίκα.

Όπως αναμένονταν, η διοίκηση των "αετών" έκανε χρήση αυτού του όρου και προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της με τον 30χρονο για άλλο ένα έτος.

Ο Σαβιόλα είχε την πρώτη του σεζόν με την Μπενφίκα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα 27 συμ. με 11 γκολ, την δεύτερη 24 συμ. με 9 γκολ, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί 10 φορές σκοράροντας 4 τέρματα.

Να σημειωθεί ότι ο Αργεντίνος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Primeira Liga, έχοντας ετήσια αμοιβή στα 5.000.000 ευρώ.

"Μπορούμε να πάρουμε το CL"

Αισιόδοξος για την πορεία της Μπενφίκα παρουσιάστηκε ο Οσκαρ Καρντόσο στην Record: "To να πάρουμε το πρωτάθλημα το θέλουμε όλοι οι παίκτες. Αλλά στόχος μας είναι επίσης να κατακτήσουμε το Champions League. Έχουμε την ομάδα για να το πάρουμε.", υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Oι "αετοί" αντιμετωπίζουν στη Ρωσία στις 15/2 την Ζενίτ για το πρώτο ματς στη φάση των "16" της διοργάνωσης.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ