ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Εκτός τελικού η Μπενφίκα

Εκτός τελικού η Μπενφίκα

Η Μπενφίκα προηγήθηκε στο 6ο λεπτό με τον Σάλβιο, αλλά η Μορεϊρένσε νίκησε 3-1 και πήρε αυτή την πρόκριση για τον τελικό του Taça da Liga (videos)

Για τρίτη φορά στην ιστορία του πορτογαλικού λιγκ καπ (Taça da Liga) η Μπενφίκα δεν θα παίξει στον τελικό καθώς ηττήθηκε στον ημιτελικό απ' την Μορειρένσε (3-1).

Οι "αετοί" μάλιστα άνοιξαν το σκορ στο 6' με τον Εντουάρντο Σάλβιο, αλλά απάντησε στο 46' ο Ντραμέ, ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 54' ο Εμάνουελ Μπόατενγκ και ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 72'.

Η Μορεϊρένσε θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα στον τελικό, ο οποίος διεξάγεται την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο "Estádio Algarve".

Αυτή είναι η 10η χρονιά που η διεξάγεται η διοργάνωση και η Μπενφίκα από τις προηγούμενες 9 διοργανώσεις είχε κατακτήσει το τρόπαιο 7 φορές, σε ισάριθμες συμμετοχές στον τελικό.

Όσον αφορά στους Έλληνες των "αετών", ο Ανδρέας Σάμαρης ήταν στην 11άδα και έπαιξε μέχρι το 79', ενώ ο Κώστας Μήτρογλου ήταν εκτός αποστολής.

Η σύνθεση της Μπενφίκα...

Έντερσον Μοράες, Αντρέ Αλμέιδα, Ζαρντέλ, Λισάντρο Λόπες (54' Λίντελεφ), Ελιζέου, Σάμαρης (79' Ζίβκοβιτς), Πίτσι, Σάλβιο, Αντρέ Καρίγιο (69' Ραούλ Χιμένες), Ράφα Σίλβα, Ζόνας.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών:

Τετάρτη

Σετούμπαλ - Μπράγκα 0-3 (13' πέν. Πέδρο Σάντος, 66' Στόιλκοβιτς, 87' Ροντρίγκο Πίνιο)

Πέμπτη

Μορεϊρένσε - Μπενφίκα 3-1 (46' Ντραμέ, 54' και 72' Εμάνουελ Μπόατενγκ / 6' Σάλβιο)

Μορεϊρένσε - Μπενφίκα 3-1

Σετούμπαλ - Μπράγκα 0-3

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ