ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Έφυγε από την Πόρτο ο Νούνο Εσπίριτο

Valencia's coach Nuno Espirito Santo from Portugal watches the Group H Champions League soccer match against Gent at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Tuesday Oct. 20, 2015. (AP Photo/Alberto Saiz)
Νούνο Εσπίριτο (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία της Πόρτο ο Νούνο Εσπίριτο, αποτελεί παρελθόν. Ο Πορτογάλος έλυσε τη συνεργασία του με τους "δράκους", όπως έγινε επισήμως γνωστό.

Παρελθόν αποτελεί για την Πόρτο ο Νούνο Εσπίριτο. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία των "δράκων", λύνοντας πρόωρα το συμβόλαιό του. Τον Ιούνιο του 2016 είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο, αλλά τη Δευτέρα (22/5) έγινε επισήμως γνωστό ότι αποχώρησε.

Η Πόρτο έχασε το πρωτάθλημα από τη Μπενφίκα, μένοντας έξι βαθμούς πίσω. Σε 34 παιχνίδια είχε απολογισμό 22 νίκες, 10 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στην Ευρώπη αποκλείστηκε από τη Γιουβέντους στη φάση των "16" του Champions League.

Ο 43χρονος τεχνικός έχει κοουτσάρει στο παρελθόν τη Βαλένθια, αλλά και τη Ρίο Άβε. Υπήρξε, ακόμα, βοηθός του συμπατριώτη του, Ζεζουάλδο Φερέιρα στην τεχνική ηγεσία τόσο του Παναθηναϊκού όσο και της Μάλαγα.

(AP Photo/Alberto Saiz)

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ