ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

"Δράκος" ο Μαρκάνο

"Δράκος" ο Μαρκάνο

Ποδοσφαιριστής της Πόρτο είναι και επίσημα ο Ισπανός αμυντικός, Ιβάν Μαρκάνο, που πέρασε και από το ελληνικό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Κάτοικος Οπόρτο είναι από τη Δευτέρα ο 27άχρονος αμυντικός Ιβάν Μαρκάνο που υπέγραψε στην Πόρτο, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστή η διάρκεια του συμβολαίου του.

Μπορεί ο Ελιακίμ Μανγκαλά να αποχώρησε από την Πόρτο για τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά οι "δράκοι" δεν άργησαν να βρουν το διάδοχό του, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ιβάν Μαρκάνο.

Ο Ιβάν Μαρκάνο ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειράς του, (Ραθίνγκ) Σανταντέρ, προτού το 2009 μετακομίσει στη Βιγιαρεάλ. Μετά τη πρώτη χρονιά στα "κίτρινα" υποβρύχια δόθηκε δανεικός διαδοχικά σε Χετάφε και Ολυμπιακό.

"Δράκος" ο Μαρκάνο

Το 2012 έγινε κάτοικος Ρωσίας, υπογράφοντας στη Ρουμπίν Καζάν και το δεύτερο μισό στης περυσινής αγωνιστικής σεζόν, το πέρασε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ξανά.

Ο Μαρκάνο ήταν προσωπική επιλογή του συμπατριώτη του νέου τεχνικού της Πόρτο, Τζουλέν Λοπετέγκι, και παρά το γεγονός ότι η απόκτησή του εξελίχθηκε σε σίριαλ, η κατάληξή του ήταν αίσια για τους "δράκους".

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ