ΚΟΣΜΟΣ

Ζαγιέντ:"Σφαγή στη Λιβυή"

Ζαγιέντ:"Σφαγή στη Λιβυή"

Κραυγή αγωνίας από τον Λίβυο στράικερ της ιρλανδικής Ντέρι, Έμον Ζαγιέντ Σίτι για όσα εκτυλίσσονται στη χώρα του από το καθεστώς Καντάφι. "Θα θρηνήσουμε και άλλους νεκρούς".

Οι γονείς του 28χρονου διεθνή άσου κατοικούν στην Τρίπολη. Η κατάσταση στην πρωτεύουσα της Λιβυής μπορεί να μην έχει εκτραχυνθεί εν συγκρίσει με τη Βεγγάζη, ωστόσο ο Ζαγιέντ εξακολουθεί να αγωνιά.

Με το δίκιο τους αφού η βίαιη καταστολή της κυβερνήσεως της αφρικανικής χώρας, έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση παγκοσμίως.

" Η οικογένεια μου βρίσκεται στην Τρίπολη και σύμφωνα με τα όσα μου είπε ο πατέρας μου οι στρατιωτικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ από ελικόπτερο.

Είμαι βέβαιος πως θα είναι δύσκολα για εκείνους να μείνουν μακριά από τις διαδηλώσεις. Γνωρίζω πως η αστυνομία είναι αρκετά αυστηρή και δεν κάνει πίσω" τονίσε ο Ζαγιέντ για να συμπληρώσει:

"Eάν συνεχιστούν οι διαμαρτυρίες τότε θα υπάρξουν περισσότεροι νεκροί. Είναι αναπόφευκτο. Θα υπάρξει περισσότερος φόβος. Πάντως πίστευα πως οι πολίτες θα δίσταζαν να διαδηλώσουν όμως με διέψευσαν".

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ