ΚΟΣΜΟΣ

"Χτύπησε" δις ο Αγουέρο για την Αργεντινή

"Χτύπησε" δις ο Αγουέρο για την Αργεντινή

Ο Σέρχιο Αγουέρο πέτυχε και τα δύο γκολ στη νίκη της Αργεντινής με 2-0 επί της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη τα ξημερώματα Τρίτης στις ΗΠΑ. (video)

Στο "Busch Stadium" του Σεντ Λούις, η Αργεντινή πέτυχε μία ακόμα φιλική νίκη, με θύμα αυτήν τη φορά τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Απόντος του Λιονέλ Μέσι, την "αλμπισελέστε" σήκωσε στις πλάτες του ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος με δύο γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Αρχικά, στο 40ό λεπτό, πήρε το... ριμπάουντ από την προσπάθεια του Παλάσιο και νίκησε τον Μπέγκοβιτς για το 1-0, ενώ στο 66ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική μπαλιά του Μάξι Ροντρίγκες για να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Οταμέντι, Φ. Φερνάντες, Μπασάντα, Ρόχο, Μαστσεράνο, Ροντρίγκες (72' Μπίγλια), Ντι Μαρία (86' Α. Φερνάντες), Παλάσιο, Αγουέρο (77' Λαμέλα)

ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ: Μπέγκοβιτς, Βρσάιεβιτς (73' Σούνιτς), Μπίτσακτσιτς, Σπάχιτς, Κολάσινατς, Μισίμοβιτς (69' Χαΐροβιτς), Μεντούνιανιν, Πιάνιτς, Βίστσα, Τζέκο, Ιμπίσεβιτς (69' Κβρζιτς)

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ