ΚΟΣΜΟΣ

Tρέλα του Μπέκαμ με την ολυμπιακή φλόγα

Tρέλα του Μπέκαμ με την ολυμπιακή φλόγα

Σαν μικρό παιδί έκανε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο ταξίδι της επιστροφής από την Αθήνα στο Λονδίνο εκφράζοντας τη χαρά του για όσα βίωσε στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Μάλιστα φωτογράφιζε συνεχώς την ολυμπιακή φλόγα!

Ακόμη και σταρ του δικού του βεληνεκούς δεν θα μπορούσαν παρά να αισθανθούν δέος στη θέα και μόνο της ολυμπιακής φλόγας.

Η προώθηση της της ιδέας του Ολυμπιακού ιδεώδους, της ειρήνης και της αλληλεγγύης μέσω των Αγώνων συγκίνησε όπως αποδείχθηκε τον "Μπεκς" που μοιράστηκε τα συναισθήματα του με τους πολυπληθείς οπαδούς του.

" Είναι μία απίστευτη στιγμή, νιώθω πολύ περήφανος αλλά και ενθουσιασμένος για την χώρα μου" τόνισε ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο ταξίδι της επιστροφής για το Λονδίνο δεν έπαψε ούτε στιγμή να φωτογραφίζει την ολυμπιακή φλόγα που παρέλαβε η βρετανική αντιπροσωπεία στο Καλλιμάρμαρο.

Ο Μπέκαμ καθόταν στο σημείο που είχε τοποθετηθεί η ολυμπιακή φλόγα τονίζοντας στους συνεπιβάτες του πόσο συγκινημένος είναι, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ