ΚΟΣΜΟΣ

Το νέο σόου του Μαραντόνα!

Το νέο σόου του Μαραντόνα!

Δύο ημέρες μετά την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε, ο Μαραντόνα ταξίδεψε στην Κίνα και έλαμψε σε φιλανθρωπική εκδήλωση. "Για πάντα στην καρδιά μου Αργεντινή και Νάπολι", είπε μεταξύ άλλων.

Η εγχείριση (αφαίρεση πέτρας από το νεφρό) στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Ντουμπάι ήταν απόλυτα πετυχημένη, και έτσι ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν θα μπορούσε να λείψει από τη φιλανθρωπική εκδήλωση στην Κίνα όπου ήταν επίτημος καλεσμένος

Έτσι, ο 51χρονος θρύλος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου βρέθηκε την Τρίτη στην Κίνα για να λάβει μέρος σε ένα ξεχωριστό φιλανθρωπικό σόου, όπου έκανε "κόλπα" με τη μπάλα έχοντας για παρτενέρ του μικρά παιδιά.

Το νέο σόου του Μαραντόνα!

"Χθες ήμουν στο κρεβάτι μετά την εγχείριση, σήμερα έπρεπε να βρίσκομαι εδώ στη Σανγκάη. Το επαναλαμβάνω σε όλους. Είμαι καλά", τόνισε ο "Πίμπε Ντ'Όρο" στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, για να προσθέσει:

"Στην καρδιά μου υπάρχουν κυρίως η Αργεντινή και η Νάπολι. Η Νάπολι τα πάει καλά, ο λαός της Νάπολι αξίζει μία μεγάλη ομάδα όπως αυτή.

Ίσως χρειάζεται να κινηθεί στις μεταγραφές για την ενίσχυση της άμυνας. Η Νάπολι και οι οπαδοί της, που είναι πάντα στην καρδιά μου, αξίζουν μία μεγάλη ομάδα. Εγώ δεν τους ξεχνώ ποτέ.

Θα μου άρεσε να πάρω μέρος σε μία ανάλογη εκδήλωση στη Νάπολη".

Το νέο σόου του Μαραντόνα!

Να σημειωθεί ότι κατά την άφιξή του στην Κίνα, ο Μαραντόνα είδε να τον υποδέχονται -πέρα από τους Κινέζους ρεπόρτερ και φωτογράφους- και γκρουπ οπαδών της Νάπολι στην Κίνα (!), ενώ την Πέμπτη αναμένεται να έχει επιστρέψει στα Αραβικά Εμιράτα για να προπονήσει ξανά την Αλ Βασλ.

Όσο για τη φιλανθρωπική εκδήλωση στην οποία πήρε μέρος, σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι η χορηγός εταιρία (Hublot) δώρισε πάνω από 100.000 ευρώ υπέρ των φτωχών παιδιών της Κίνας.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα σημαδεύει "στόχους"

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ