ΚΟΣΜΟΣ

Το Limit down του Ισμαέλ Μπλάνκο

Το Limit down του Ισμαέλ Μπλάνκο
Ίσμαελ Μπλάνκο

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο έχει πετύχει μόλις τέσσερα γκολ τη φετινή σεζόν και βλέπει την καριέρα του να παίρνει την κάτω βόλτα (videos)

Τέτοια εποχή την περσινή σεζόν είχαμε σίριαλ όσον αφορά την παραμονή του Ισμαέλ Μπλάνκο στην ΑΕΚ, με την διοίκηση της Ένωσης να αποσύρει τελικά την πρόταση της στον Αργεντινό.

Ο 29χρονος άσος βέβαια δεν έμεινε χωρίς ποδοσφαιρική στέγη και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό με την Σαν Λουίς.

Τα χρήματα ήταν καλά στο Μεξικό, όμως η παρουσία του στο ξεκίνημα της περιόδου ήταν μέτρια. Συνολικά ο Μπλάνκο αγωνίστηκε σε 15 αγώνες με την Σαν Λουίς σε Κλαουσούρα και Απερτούρα με ενεργητικό μόλις δυο γκολ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον σύλλογο και να υπογράψει στην Λέγκια Βαρσοβίας, που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας στην Πολωνία.

Πολλά λεφτά, λίγα γκολ

Ο Αργεντινός σε τέσσερις εμφανίσεις στο πρωτάθλημα δεν έχει σκοράρει ακόμα, κάτι βέβαια που έχει κάνει δυο φορές στο Κύπελλο.

Οι άνθρωποι της Λέγκια δεν είναι ευχαριστημένοι με την παρουσία του, καθώς ο Μπλάνκο αμείβεται με αρκετά χρήματα και δεν... ματώνει το πλεκτό. Έτσι το μέλλον του είναι αμφίβολο και δύσκολα θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Όλα αυτά για έναν ποδοσφαιριστή που με τη φανέλα της ΑΕΚ είχε 50 γκολ σε 109 εμφανίσεις.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ