ΚΟΣΜΟΣ

Τα γκολ-ποιήματα με βολέ (μέσα και ο Ντε Βινσέντι)!

Τα γκολ-ποιήματα με βολέ (μέσα και ο Ντε Βινσέντι)!

Μερικά από τα ομορφότερα γκολ με βολέ που έχουν σημειωθεί σε ποδοσφαιρικά γήπεδα φιλοξενεί σε ένα χορταστικό video η ιστοσελίδα "101greatgoals", μεταξύ των οποίων και ένα του Τομάς Ντε Βινσέντι αλλά και του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Απολαύστε τα!

Οι φίλαθλοι εκστασιάζονται κάθε φορά που μπάλα καταλήγει στο πλεκτό από προσπάθεια της ομάδας τους, πόσο μάλλον όταν η εκτέλεση είναι άκρως θεαματική.

Σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται σίγουρα τα αποκαλούμενα "volley goals", τα τέρματα δηλαδή που σημειώνονται με ασύλληπτα σουτ με βολέ (είτε μονοκόμματα είτε μετά από κοντρόλ της μπάλας) και η γνωστή ιστοσελίδα "101greatgoals.com" φρόντισε να παρουσιάσει μερικά από αυτά μαζεμένα σε ένα video διάρκειας έξι λεπτών.

Τα γκολ-ποιήματα με βολέ (μέσα και ο Ντε Βινσέντι)!

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό πάλκο παρελαύνουν σε αυτό το video, όπως οι Φαν Μπάστεν, Ζιντάν, Ανρί, Ντελ Πιέρο, Ροναλντίνιο και Ιμπραχίμοβιτς, ενώ υπάρχει και ελληνικό "άρωμα".

Στη λίστα των γκολ που έχουν αφήσει το στίγμα τους είναι και το πανέμορφο γκολ του Τομάς Ντε Βινσέντι, το οποίο είχε πετύχει φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα στην περυσινή Super League, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Αλλά και του Αντελίνο Βιεϊρίνια με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ σε αγώνα με την Φράιμπουργκ.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ