ΚΟΣΜΟΣ

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας

Radamel Falcao (C) of Spain's Atletico Madrid celebrates with team mates after scoring against Colombia's America de Cali during their friendly soccer match in Cali May 19, 2012.  REUTERS/Stringer  (COLOMBIA - Tags: SPORT SOCCER)
Radamel Falcao (C) of Spain's Atletico Madrid celebrates with team mates after scoring against Colombia's America de Cali during their friendly soccer match in Cali May 19, 2012. REUTERS/Stringer (COLOMBIA - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Για 3η σερί εβδομάδα ο Φαλκάο πέτυχε γκολάρα και μπήκε στο Top-10 του πλανήτη, ενώ σε αυτό βρίσκεται και το ιστορικό τέρμα του Ντρογκμπά στον τελικό του Champions League. Δείτε τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας (videos)

Ο πιο φορμαρισμένος στράικερ στον πλανήτη, ο Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία, μπήκε στο Top-10 για 3η συνεχόμενη εβδομάδα.

Άλλη μία γκολάρα από τον Κολομβιανό άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης σε φιλικό, όπως και την περασμένη εβδομάδα, ενώ την πρώτη θυμίζουμε πως είχε δύο από τον τελικό του Europa League.

Στα 10 καλύτερα είναι και το γκολ του Ντρογκμπά για την Τσέλσι στον τελικό του Champions League με την Μπάγερν, ενώ παρόμοιο τέρμα (κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι) πέτυχε και ο Λισάντρο Λόπες της Λιόν.

Ο Κάρλος Λούνα της Τίγκρε πέτυχε χατ-τρικ και κράτησε την ομάδα του ζωντανή για τίτλο στην Αργεντινή, με το ένα του τέρμα να είναι καταπληκτικό με ανάποδο "ψαλίδι" από πολύ δύσκολη θέση.

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας (18-24/05)...

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ