ΚΟΣΜΟΣ

Συμφώνησε με Ντελ Πιέρο η Σίδνεϊ FC!

Συμφώνησε με Ντελ Πιέρο η Σίδνεϊ FC!
Ντελ Πιέρο

Ανακοίνωση όπου ουσιαστικά προαναγγέλει την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο εξέδωσε η Σίδνεϊ FC! Το Σαββατοκύριακο οι υπογραφές.

Ο πρόεδρος του συλλόγου από την Αυστραλία, Σκοτ Μπάρλοου ανακοίνωσε ότι ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο απέρριψε τις υπόλοιπες προτάσεις που είχε και απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Όπως τονίζεται, ο εκτελεστικός διευθυντής της Σίδνεϊ, Τόνι Πινιάτα θα ταξιδέψει στην Ιταλία το Σαββατοκύριακο προκειμένου να υπογράψει ο "Μεγαλέξανδρος" το νέο του συμβόλαιο.

"Πρόκειται για τεράστια επιτυχία της Σίδνεϊ και του ποδοσφαίρου της Αυστραλίας. Νιώθουμε μεγάλη τιμή που ο Αλεσάντρο αποφάσισε να παίξει ποδόσφαιρο στη Σίδνεϊ FC.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Τόνι Πινιάτα και τον Λου Στίκα για την απίστευτη δουλειά που έκαναν προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Περιμένω τις επόμενες μέρες τις τελικές λεπτομέρειες για να γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής μας ο Αλεσάντρο" τόνισε ο "ισχυρός άνδρας" του συλλόγου Σκοτ Μπάρλοου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σίδνεϊ FC πρόσφερε στον Ντελ Πιέρο διετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Πάντως, ο μάνατζερ και αδερφός του Ιταλού σταρ, Στέφανο Ντελ Πιέρο προς το παρόν δεν επιβεβαιώνει την συμφωνία με τους Αυστραλούς.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ