ΚΟΣΜΟΣ

Στον τελικό η Σάντος

Στον τελικό η Σάντος

Με γκολάρες των Νεϊμάρ, Μπόργκες και Ντανίλο, η Σάντος νίκησε 3-1 την Ιαπωνική, Κασίουα Ρεϊσόλ και προκρίθηκε στον τελικό, όπου περιμένει Μπαρτσελόνα ή Αλ-Σαντ (videos)

Η Σάντος νίκησε με 3-1 την Ιαπωνική, Κασίουα Ρεϊσόλ και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων 2011.

Ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή και οι Βραζιλιάνοι θα μάθουν την Πέμπτη τον αντίπαλό τους, με τις Μπαρτσελόνα και Αλ-Σαντ να τίθενται αντιμέτωπες στις 12:30 στον δεύτερο ημιτελικό.

Το επιθετικό δίδυμο της "Peixe" ουσιαστικά καθάρισε το ματς μέσα σε 6 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Νεϊμάρ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 19' με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και ο Μπόργκες, ο πρώτος σκόρερ του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, έκανε το 0-2 στο 24', επίσης με σουτ λίγο έξω από την περιοχή.

Με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σακάι μείωσε για τους Ιάπωνες στο 54', ενώ ο Ντανίλο διαμόρφωσε το τελικό 1-3 στο 63' με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Όσον αφορά στον Ντιόγκο, ήταν εκ νέου άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στην προπόνηση και δεν είναι διαθέσιμος.

ΚΑΣΙΟΥΑ ΡΕΪΣΟΛ: Σουγκένο, Σακάι, Μασουσίμα, Κόντο, Χασιμότο (80' Χιόντο), Οτάνι, Κουρισάουα, Τανάκα (65' Σάουα), Ουάγκνερ, Λεάντρο Ντομίνγκες, Κούντο (46' Κιταγίμα).

ΣΑΝΤΟΣ: Ραφαέλ, Ντανίλο (91' Μπρούνο Αγκιάρ), Εντού Ντρασένα, Μπρούνο Ροντρίγκο, Ντουρβάλ, Αρούκα, Ενρίκε, Ελάνο (59' Άλαν Καρντέκ), Γκάνσο, Νεϊμάρ, Μπόργκες (80' Ίμπσον).

Κασίουα - Σάντος 1-3

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ