ΚΟΣΜΟΣ

Ρονάλντο για Μπλάτερ: "Τώρα εξηγούνται πολλά"

Partido de la Liga BBVA entre el Barcelona y el Real Madrid. En la imagen, Cristiano. 

Liga BBVA match played between Barcelona and Real Madrid. In this picture, Cristiano.
Partido de la Liga BBVA entre el Barcelona y el Real Madrid. En la imagen, Cristiano. Liga BBVA match played between Barcelona and Real Madrid. In this picture, Cristiano. ALEX CAPARROS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μέσω twitter σχολίασε το επίμαχο βίντεο στο οποίο τον κοροϊδεύει ο Σεπ Μπλάτερ. Δείτε το σχόλιο-απάντηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Ο Σεπ Μπλάτερ μιμήθηκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, προκαλώντας οργή τόσο στη Ρεάλ όσο και στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας.

Η απάντηση του ίδιου του 28χρονου σούπερ σταρ ήρθε μέσω twiiter, με ξεκάθαρη ειρωνική διάθεση. "Τώρα εξηγούνται πολλά", σημείωσε ο Ρονάλντο υπονοώντας ότι τόσο η Ρεάλ όσο και η εθνική Πορτογαλίας δέχονται "πόλεμο" από τη FIFA.

Ο CR7 έγραψε αναλυτικά στο twitter:

"Αυτό το βίντεο δείχνει τον σεβασμό και την εκτίμηση που έχει η FIFA για μένα, την ομάδα μου και τη χώρα μου. Τώρα εξηγούνται πολλά. Εύχομαι στον κύριο Μπλάτερ υγεία και μακροημέρευση, με τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις επιτυχίες των αγαπημένων του ομάδων και παικτών".

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ