ΚΟΣΜΟΣ

Οι οπαδοί της Σεβαστοπόλ γλιτώνουν γκολ

Οι οπαδοί της Σεβαστοπόλ γλιτώνουν γκολ

Αυτό θα πει 12ος παίκτης. Δείτε πως αντέδρασαν οι οπαδοί της Σεβαστοπόλ την στιγμή που η άμυνα της ομάδας τους δεχόταν αφόρητη πίεση καταφέρνοντας να αποφύγει το γκολ (video).

Η Σεβαστοπόλ κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του ουκρανικού πρωταθλήματος από την Ντνίπρο.

Για να συμβεί αυτό ωστόσο χρειάστηκε η καθοριστική συμβολή των οπαδών της ομάδας.

Στο 55΄οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν στην αντεπίθεση απειλώντας την εστία του Λίτοβκα. Η άμυνα της ομάδας του Γκενάντι Όρμπου περνούσε δύσκολες στιγμές.

Οι οπαδοί της Σεβαστοπόλ το είχαν αντιληφθεί. Έτσι προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα την στιγμή που η Ντνίπρο πίεζε, εκτόξευσαν δεκάδες πυροτεχνήματα στον αγωνιστικό χώρο αναχαιτίζοντας τις προσπάθειες των αντιπάλων τους.

Ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει για δέκα λεπτά το παιχνίδι. Η μπόρα είχε περάσει. Το ματς έληξε 1-1. Όπως εξήγησαν οι ultras της Σεβαστοπόλ προέβησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια για έναν ακόμη λόγο.

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας εις βάρος του αθλητικού διευθυντή, Βίκτορ Μοσκβίτινα, ο οποίος παρά τις υποσχέσεις του δεν εξυπηρέτησε τους οπαδούς του συλλόγου στο εκτός έδρας ματς με την Μέταλουργκ Ζαπορίζια.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ