ΚΟΣΜΟΣ

Οι γυμνές αλήθειες της Νίβες Σέλσιους

Οι γυμνές αλήθειες της Νίβες Σέλσιους

Μία από τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου, η τραγουδίστρια, μοντέλο και συγγραφέας Νίβες Σέλσιους μιλάει και φωτογραφίζεται αποκλειστικά στο Sport24.gr. Η σύζυγος του Ντίνο Ντρπιτς, συγκινεί με την αγάπη της για την Ελλάδα και την ΑΕΚ, αναφέρεται στο περίφημο σεξ στο γήπεδο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ,ενώ αποκαλύπτει μία ακραία εκδήλωση θαυμασμού!

Αποτελεί πόλο έλξης του ανδρικού ενδιαφέροντος χάρη στην αυθεντική ομορφιά και την έμφυτη κομψότητά της .

Οι χυμώδεις καμπύλες της , ξυπνούν τις πιο αμαρτωλές φαντασιώσεις.

Μια μεσογειακή «όαση» ομορφιάς με αναλογίες που σε βάζουν απευθείας σε πειρασμό. Έναεκρηκτικό κοκτέιλ αισθησιασμού με σπινθηροβόλο βλέμμα, αψεγάδιαστο πρόσωπο. Θηλυκό με αφοπλιστική ομορφιά, και αινιγματικό χαμόγελο όπου ηευεργετική της αύρα είναι αδύνατον να μη σε σαγηνεύσει.

Η Νίβες Σέλσιους αναμφισβήτητα είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες στην Κροατία. Δεν διστάζει να προκαλέσει με τις αισθησιακές φωτογραφήσεις της, της «πικάντικες» δηλώσεις της αλλά και τα ρηξικέλευθα βιβλία της.

Οι γυμνές αλήθειες της Νίβες Σέλσιους

Το γεγονός πως ανακηρύχθηκε από την Daily Mirror ως η πιο sexy WAG του Euro 2012, ξεπερνώντας τις Σακίρα και Ιρίνα Σάικ τα λέει όλα.

Η σύζυγος του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Ντίνο Ντρπιτς, αποδεικνύει με την αποκαλυπτική συνέντευξη της στο Sport24.gr πως διαθέτει όλο το πακέτο για να κάνει την διαφορά πέρα από την σαγηνευτική εμφάνιση της.

Η σέξι Νίβες, εκφράζει την λατρεία της για την Ελλάδα, εμφανίζεται ενημερωμένη για την πορεία της ΑΕΚ, ενώ αποσαφηνίζει τι συνέβη στην περιβόητη βραδιά όπου έκανε σεξ με τον Ντίνο Ντρπιτς στο «Μάξιμιρ» έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Επίσης φροντίζει να δώσει εξηγήσεις για το περιεχόμενο των βιβλίων της που έχουν γίνει «best sellers» στην Κροατία, στο πόσο σέξι βρίσκει τον Σέρχιο Ράμος, ενώ δηλώνει ανοικτή σε επαγγελματική συνεργασία με Έλληνες τραγουδιστές!

Η ζωή στην Αθήνα, τα μπουζούκια, οι βόλτες στη Γλυφάδα, οι απλές καθημερινές απολαύσεις ταίριαξαν από την πρώτη στιγμή με το DNA της ντίβας από την Κροατία. Η Ελλάδα θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά της.

« Πρώτα απ’όλα θυμάμαι πολλές όμορφες στιγμές που έζησα στην Ελλάδα, το Κύπελλο που κατέκτησε η ΑΕΚ, τους πανηγυρισμούς αλλά και την πρώτη μου επίσκεψη στα μπουζούκια.

Απόλαυσα την ζωή στην Αθήνα ακούγοντας ελληνική μουσική ενώ πέρασα πολύ χρόνο στη Γλυφάδα».

Οι γυμνές αλήθειες της Νίβες Σέλσιους

Η Νίβες μόνο καλά λόγια έχει να πει για την ΑΕΚ, εκφράζοντας την απογοήτευση της για την τωρινή κατάσταση που βρίσκεται ο «Δικέφαλος».

"Είναι ένας σπουδαίος, μεγάλος σύλλογος. Είμαι πολύ στενοχωρημένη για την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί. Ελπίζω πως θα έρθουν καλύτερες οικονομικά μέρες για την ΑΕΚ αλλά και γενικότερα για την Ελλάδα.

Είναι λογικό όταν δεν υπάρχουν χρήματα, οι ποδοσφαιριστές να μην μπορούν να αποδώσουν. Είμαι περήφανη όμως γιατί έχουν θαυμάσιους οπαδούς που στηρίζουν την ομάδα ακόμα και στα δύσκολα".

Το πρώην κουνελάκι του Playboy, μέσω του Sport24.gr εκφράζει την επιθυμία της να επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα προσθέτοντας πως είναι ανοικτή σε κάθε επαγγελματική πρόταση.

“Ναι, θα ήμουν χαρούμενη εάν υπήρχε ένα κίνητρο να έρθω ξανά στην Αθήνα ή σε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας.

Δυστυχώς δεν έχω αρκετό χρόνο να προσπαθήσω να κάνω κάτι στην Ελλάδα, όμως η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι να εμφανιστώ ίσως σε κάποιο video clip ενός σπουδαίου Έλληνα τραγουδιστή ή κάτι τέτοιο αφού λατρεύω την ελληνική μουσική”.

Οι γυμνές αλήθειες της Νίβες Σέλσιους

Η Νίβες έχει θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Τρανή απόδειξη το γεγονός πως κατέκτησε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό με τις πιο σέξι συντρόφους ποδοσφαιριστών της Daily Mirror αναφορικά με το Euro 2012. Πίσω της τερμάτισαν κάποιες… Σακίρα και Ιρίνα Σάικ.

«Ήμουν πολύ χαρούμενη και περήφανη. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως κάποιος με θεωρεί πιο όμορφη από την Ιρίνα Σάικ ή την Σακίρα.

Πίστευα πως δεν θα έχω τύχη σε αυτό τον διαγωνισμό με τόσο διάσημα κορίτσια. Εξεπλάγην όταν άκουσα πως περισσότερα από 2 εκατομμύρια αναγνώστες με ψήφισαν».

Τον Ιανουάριο του 2009 η δημοφιλής τραγουδίστρια προχώρησε σε μία δήλωση που προκάλεσε πάταγο με συνέπεια η Ντιναμό Ζάγκρεμπ να λύσει τη συνεργασία της με τον Ντίνο Ντρπιτς.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ είχε παραδεχθεί πως έκανε σεξ με τον σύζυγο της στο «Μάξιμιρ» έδρα του κροατικού συλλόγου. Η Νίβες εξηγεί στο Sport24.gr τι πραγματικά συνέβη.

Οι γυμνές αλήθειες της Νίβες Σέλσιους

«Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό show έχει διασκεδαστικό χαρακτήρα, όπου γίνεται πλάκα με τους καλεσμένους. Δεν είναι όλα όσα γράφτηκαν αλήθεια.

Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι του συλλόγου γνώριζαν τα πάντα. Επί της ουσίας, ο Ντίνο γνώριζε πως η φαντασίωση μου ήταν να κάνουμε σεξ στο στάδιο. Έτσι οργάνωσε ένα ρομαντικό δείπνο και στη συνέχεια μου πρότεινε να πάμε στο γήπεδο.

Δεν έγινε όπως έγραψαν οι δημοσιογράφοι. Ήταν μία ρομαντική νύχτα, ήμασταν μόνοι μας εκεί και τίποτα δεν έγινε δίχως άδεια».

Δείτε τη Νίβες να αφηγείται την συγκεκριμένη ιστορία

Ένα ακόμη αλλόκοτο περιστατικό που μνημονεύει το διάσημο μοντέλο ήταν η παραλίγο απαγωγή του γιου της από ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που πίστεψε εσφαλμένα πως επρόκειτο για την αγνοούμενη Μαντλίν ΜακΚαν!

«Βρισκόμασταν στην παραλία και παρατήρησα πως ένα ζευγάρι από την Αγγλία κοιτούσε διαρκώς τον γιο μου. Είχε πιο μακριά τα μαλλιά του και πολλοί άνθρωποι πίστευαν πως πρόκειται για κορίτσι.

Κάποια στιγμή το παιδί έτρεξε για να πιάσει μία μπάλα. Τότε η γυναίκα πλησίασε τον γιο μου και του έπιασε το χέρι λέγοντας του κάτι. Όπως είναι λογικό δεν καταλάβαινε και άρχισε να κλαίει.

Έτρεξα προς το μέρος τους και άκουσα την γυναίκα να λέει πως θέλει να καλέσει την αστυνομία. Την ρώτησα τι έκανε ο γιος μου και μόλις κατάλαβε τι συνέβη μας ζήτησε συγνώμη εξηγώντας πως ήταν βέβαια αρχικά πως ήταν η μικρή Μάντι».

Οι γυμνές αλήθειες της Νίβες Σέλσιους

Η αιθέρια ύπαρξη από την Κροατία όπως ήταν λογικό δεν περνούσε απαρατήρητη κατά την παρουσία της στην Ελλάδα. Ποια είναι όμως η γνώμη της για τους Έλληνες;

«Οι Έλληνες είναι πολύ όμορφοι. Διαπίστωσα πως υπάρχουν πολύ αρρενωποί και σέξι άνδρες όσο βρισκόμουν εκεί, ειδικά στη Γλυφάδα.

Δεν μου αρέσουν οι άνδρες με γένια όμως στους Έλληνες ταιριάζει απίστευτα. Είναι επίσης πολύ γοητευτικοί και από ότι φαίνεται τους αρέσει πολύ να φλερτάρουν».

Οι γυμνές αλήθειες της Νίβες Σέλσιους

Σε ότι αφορά την αγαπημένη της ποδοσφαιρική ομάδα δίνει μία διαφορετική διάσταση επιλέγοντας την Ρεάλ Μαδρίτης και τον Σέρχιο Ράμος.

«Η αγαπημένη μου ομάδα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Νομίζω πως τα περισσότερα κορίτσια παρακολουθούν με διαφορετικό τρόπο τα ματς σε σχέση με τους άνδρες.

Δεν παρακολουθούμε το παιχνίδι, ούτε την μπάλα. Βλέπουμε το ματς, όπως οι άντρες ένα show μόδας.

Παρατηρούμε ποιος δείχνει ωραίος, ποιος διαθέτει κοιλιακούς, ωραία πόδια, οπίσθια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής είναι ο Σέρχιο Ράμος».

Η Νίβες Σέλσιους έχοντας βιώσει αρκετές extreme καταστάσεις ανακαλεί στη μνήμη της τα ταξίδια που πραγματοποιούσε ο Ντίνο Ντρπιτς για να την συναντήσει για λίγα λεπτά.

« Υπάρχουν πολλά τρελά πράγματα, όμως το καλύτερο νομίζω το έκανε ο σύζυγος μου. Όταν ήμασταν χωριστά λόγω των δουλειών μας πήρε ένα ταξί και ταξίδεψε για πέντε ώρες προκειμένου να με δει για λίγα λεπτά να με φιλήσει και να επιστρέψει στον προορισμό του».

Οι γυμνές αλήθειες της Νίβες Σέλσιους

Πολυσχιδής προσωπικότητα η ίδια δεν δίστασε να εξωτερικεύσει τις απόκρυφες σκέψεις της εκδίδοντας βιβλία τα οποία έγιναν ανάρπαστα στη χώρα της. Ξεχωρίζει το “Naked truth”.

«Δεν το λέω επειδή το έγραψα αλλά το “Naked truth” είναι ένα ενδιαφέρον βιβλίο. Είναι το είδος του βιβλίου που το παίρνεις και δεν το αφήνεις μέχρι να τελειώσεις την ανάγνωση του.

Η επιτυχία του οφείλεται στην ειλικρίνεια αλλά και στα συναισθήματα που το χαρακτηρίζουν. Επίσης υπάρχει και πολύ σεξ. Σε όλους μας αρέσει το σεξ. Είναι μία αληθινή ιστορία, η ιστορία της ζωής μου, χωρίς ψέματα και μάσκες".

Αισθησιακή φωτογράφιση της Νίβες Σέλσιους

Στο βιβλίο “In Bed with Cristiano” καταπιάνεται με ένα ιδιαίτερο θέμα δίνοντας συμβουλές σε wannabes συντρόφους διασήμων.

«Έγραψα ένα βιβλίο για αυτό το θέμα. Τιτλοφορείται " in bed with Cristiano" και υπάρχουν κανόνες για το πως θα αποπλανήσεις ποδοσφαιριστές. Πιστεύω το πιο σημαντικό είναι να μην είσαι διαθέσιμη. Υπάρχουν πολλοί κατακτητές, οι οποίοι δεν σέβονται τις εύκολες γυναίκες.

Συνήθως επειδή είναι διάσημοι μπορούν να έχουν πολλά κορίτσια δίχως να καταβάλουν ιδιαίτερη προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό τα κορίτσια να είναι καλά στο κρεβάτι αλλά και επιπρόσθετα να ξέρουν να μαγειρεύουν».

Οι γυμνές αλήθειες της Νίβες Σέλσιους

Η Νίβες τέλος δεν κρύβει την απογοήτευση της για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρας μας στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους Έλληνες.

«Είναι πολύ δύσκολο στην κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα να πω κάτι έξυπνο.

Εύχομαι ο κόσμος να βρει την δύναμη και το κουράγιο, να μην σταματήσουν να πιστεύουν στους εαυτούς τους και να παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον. Πιστεύω στην Ελλάδα και σας αγαπώ όλους».

Δείτε την Nives Celzijus να τραγουδά σε τηλεοπτική εκπομπή το ποδοσφαιρικό κομμάτι Zabij mi gol αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό.

Το video clip του κομματιού Na koljena

To video clip του τραγουδιού Bijesna

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ