ΚΟΣΜΟΣ

Οι 10 κορυφαίοι πανηγυρισμοί προπονητών

Οι 10 κορυφαίοι πανηγυρισμοί προπονητών

Ο Πάολο Ντι Κάνιο "τρελάθηκε" στο ματς με τη Νιούκαστλ και καρφίτσωσε τη φωτογραφία του στο άλμπουμ με τους πιο επικούς πανηγυρισμούς προπονητών. Δείτε 10 από αυτούς με Φέργκιουσον, Μουρίνιο, Μαραντόνα να κλέβουν όλη τη δόξα (videos).

Ο θρίαμβος της Σάντερλαντ στο μεγάλο ντέρμπι της Βορειοανατολικής Αγγλίας απέναντι στη "μισητή Νιούκαστλ" έστειλε στους επτά ουρανούς της ευτυχίας τους οπαδούς τους, και στην κατηγορία των... τρελαμένων φίλων των "μαύρων γάτων" ανήκει 100% ο Πάολο Ντι Κάνιο.

Ο Ιταλός τεχνικός αντιμετωπίστηκε με το... καλημέρα με καχυποψία και προκατάληψη από σημαντική μερίδα οπαδών ελέω των πολιτικών του πεποιθήσεων , όμως στο ματς της χρονιάς για τη Σάντερλαντ πήρε άριστα.

Όχι μόνο οδήγησε την ομάδα του σε ιστορικό θρίαμβο μέσα στο "Σέιντ Τζέιμς Παρκ" με 3-0 αλλά πανηγύρισε ξέφρενα το κάθε γκολ, λες και ήταν ένας από τους μερικούς χιλιάδες εκδρομείς φανς της που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου.

Τα ξεσπάσματά του αυτά θύμισαν έντονα... Ζοζέ Μουρίνιο από τις ημέρες που ο Πορτογάλος βασίλευε στην Premier League ενώ έδωσαν την ευκαιρία στην αγγλική εφημερίδα "Sun" να φρεσκάρει τη μνήμη του κόσμου, παρουσιάζοντας 10 ξεχωριστούς πανηγυρισμούς προπονητών στα γήπεδα του κόσμου.

Οι 10 κορυφαίοι πανηγυρισμοί προπονητών

Στην ιδιαίτερη αυτή λίστα ο Πάολο Ντι Κάνιο βρήκε πάλι θέση, αυτή τη φορά για έναν ακραίο πανηγυρισμό του όταν ήταν στο τιμόνι της Σουίντον, ο Γκρέιαμ Σούνες για την ενέργειά του να καρφώσει σημαία της Γαλατάσαραϊ στο κέντρο του γηπέδου μετά από κερδισμένο τελικό Κυπέλλου με τη Φενέρ, ενώ ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε διπλή παρουσία ως προπονητής της Πόρτο και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα και η τρομερή βουτιά του σε βρεγμένο χορτάρι μετά από κρίσιμο γκολ του Μαρτίν Παλέρμο (Αργεντινή-Περού) δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αφιέρωμα αγγλικού μέσου που... σέβεται τον εαυτό του ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο Άλεξ Φέργκιουσον για πανηγυρισμό του σε ματς που σφράγισε το πρώτο πρωτάθλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 26 χρόνια ξηρασίας.

Πανηγυρισμοί, από το 10 ως το... 1:

10. Πάολο Ντι Κάνιο (Νορθάμπτον - Σουίντον 1-2 / 31 Δεκεμβρίου 2011, League 2)

9. Άλαν Πάρντιου (Νιούκαστλ - Φούλαμ 1-0 / 7 Απριλίου 2013, Premier League)

8. Σλάβεν Μπίλιτς (Αγγλία - Κροατία 2-3 | 21 Νοεμβρίου 2007, προκριματικά Euro 2008)

7. Μπόμπι Ρόμπσον (Αγγλία - Βέλγιο 1-0 / 26 Ιουνίου 1990, φάση των "16" στο Μουντιάλ)

6. Ζοζέ Μουρίνιο (Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι 3-2 / 18 Σεπτεμβρίου 2012, φάση ομίλων Champions League)

5. Ντέιβιντ Πλιτ (Μάντσεστερ Σίτι - Λούτον 0-1 / 14 Μαΐου 1983, Division 1)

4. Γκρέιαμ Σούνες (Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ 1-1 / 24 Απριλίου 1996, Τελικός Κυπέλλου Τουρκίας)

3. Ντιέγκο Μαραντόνα (Αργεντινή - Περού 2-1 / 10 Οκτωβρίου 2009, προκριματικά Μουντιάλ)

2. Ζοζέ Μουρίνιο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Πόρτο 1-1 / 9 Μαρτίου 2004, φάση των "16" στο Champions League)

1. Άλεξ Φέργκιουσον (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ 2-1 / 10 Απριλίου 1993, Premier League)

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ