ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μαραντόνα "έκραξε" Πελέ και Μαντσίνι!

Ο Μαραντόνα "έκραξε" Πελέ και Μαντσίνι!

Ο Μαραντόνα προέτρεψε τον Πελέ να επιστρέψει στο... μουσείο και να μην μπερδεύει τα χάπια του. Διαβάστε για την τελευταία "επίθεση αγάπης" στον Βραζιλιάνο αλλά και σε Ρομπέρτο Μαντσίνι.

"Γύρνα στο μουσείο και πάρε το σωστό χάπι", ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ντιέγκο Μαραντόνα προς τον Πελέ μέσω συνέντευξής του σε ραδιοφωνικό σταθμό του Μπουένος Άιρες, με τον "Πίμπε Ντ'Όρο" να συμπληρώνει:

"Ο Πελέ δεν μπορεί να κάνει λάθος στα φάρμακα και να κάνει βλακείες. Αυτό συμβαίνει όταν μπερδεύει το λευκό χάπι με το κόκκινο. Εμφανίζεται μόνο για βραβεύσεις και δεν δουλεύει εδώ και 20 χρόνια".

Αυτά τα λόγια από τον τεχνικό της Αλ Βασλ ήρθαν μάλιστα λίγο μετά τα εγκαίνια αγάλματος προς τιμή του Πελέ στο στάδιο του Λιμπρεβίλ, στη Γκαμπόν, το οποίο θα φιλοξενήσει την ερχόμενη Κυριακή τον τελικό του Κόπα Άφρικα.

"Προτιμώ να πιω μία μπύρα με τον Ρονάλντο , να είμαι φίλος του Ζίκο, να μπορώ να μιλήσω με τον Ριβελίνο. Από το να ανήκω στην οικογένεια της FIFA προτιμώ να είμαι ορφανός" , κατέληξε στις δηλώσεις του αναφορικά με τον 71χρονο Βραζιλιάνο.

Από την κριτική του Μαραντόνα δεν γλίτωσε όμως ούτε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, τον οποίο και επέπληξε για τη συμπεριφορά του απέναντι στον Κάρλος Τέβες.

"Γνωρίζω τον Καρλίτο και μου φαίνεται μεγάλη αδικία να χάσεις έναν τέτοιο παίκτη από έναν ηλίθιο καυγά με έναν προπονητή.

Ξέρω πολύ καλά τον Μαντσίνι, ήταν ένα κακομαθημένο παιδί στη Σαμπντόρια και μετά στην Ίντερ. Τώρα παραμένει ακόμα κακομαθημένος στη Μάντεστερ Σίτι.

Θα πρέπει να έχεις ένα επαφή με τους παίκτες και να καταλαβαίνεις πότε είναι η στιγμή να τους ρίξεις στο γήπεδο και πότε όχι".

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ