ΚΟΣΜΟΣ

Ντοπαρισμένος ο Οτσόα

Ντοπαρισμένος ο Οτσόα

Ο Γκιγέρμο Οτσόα και άλλοι 4 παίκτες της εθνικής ομάδας του Μεξικού βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο αντιντόπινγκ, με την ομοσπονδία να υποστηρίζει πως... φταίνε μολυσμένα τρόφιμα

Πέντε παίκτες της εθνικής Μεξικού, ανάμεσά του και ο Γκιγέρμο Οτσόα, βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ και αποκλείστηκαν από το "Gold Cup", στο οποίο παίρνει μέρος η χώρα τους αυτήν την περίοδο.

Για τον Οτσόα, ο οποίος παίζει στην Αμέρικα, θυμίζουμε πως ενδιαφερόταν ο Ολυμπιακός, αλλά τελικά ευτυχώς από ότι φαίνεται για τους "ερυθρόλευκους", κατέληξαν στον Φράνκο Κοστάνσο.

Οι υπόλοιποι 4 διεθνείς είναι ο Φρανσίσκο Χαβιέρ Ροντρίγκες της Αϊντχόφεν, οι Έντγκαρ Ντουένιας και Αντόνιο Νέλσον (γνωστός ως Σίνια) της Τολούκα και ο Κριστιάν Μπερμούντες της Ατλάντε.

Το συγκεκριμένο δείγμα είναι από τις 21 Μαΐου, όταν το Μεξικό έκανε προετοιμασία εν όψει του Gold Cup, το οποίο να θυμίσουμε πως είναι το κύπελλο βόρειας, κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής.

Ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Ντέσιο ντε Μαρία, υποστήρισε πως η συγκεκριμένη ουσία προέρχεται από μολυσμένο φαγητό, μοσχάρι ή κοτόπουλο, ενώ παρομοίασε την περίπτωση με αυτή του Ισπανού ποδηλάτη, Αλμπέρτο Κονταδόρ.

Το Μεξικό στην πρεμιέρα της στο Gold Cup νίκησε 5-0 την το Ελ Σαλβαδόρ με χατ-τρικ του στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χαβιέρ Ερνάντες (Τσιτσαρίτο), ενώ τα ξημερώματα αντιμετωπίζει την Κούβα.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ