ΚΟΣΜΟΣ

Ντελ Πιέρο: "Δεν βρήκα εισιτήριο για τη φιέστα της Γιουβέντους"

Ντελ Πιέρο: "Δεν βρήκα εισιτήριο για τη φιέστα της Γιουβέντους"

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο συνεχάρη τους πρώην συμπαίκτες του στη Γιουβέντους για το δεύτερο σερί σκουντέτο αλλά ταυτόχρονα άφησε τη "σπόντα" του για τη διοίκηση της "βέκια σινιόρα".

"Παρακολούθησα τους πρώην συμπαίκτες μου από την Αυστραλία και είμαι πολύ ευτυχισμένος για το δεύτερο σερι πρωτάθλημα.

Έκαναν μία μεγάλη σεζόν, ήταν φανταστικοί", τόνισε ο 38χρονος άσος στο περιθώριο των εγκαινίων δικής του έκθεσης φωτογραφίας στο Τορίνο, για να προσθέσει ωστόσο με νόημα:

"Δεν κατάφερα να βρεθώ στο στάδιο για το ματς που γιορτάσαμε το πρωτάθλημα (σ.σ 1-1 με την Κάλιαρι στο τελευταίο εντός έδρας ματς της Γιουβέντους), δεν μπορούσα να βρω εισιτήριο.

Ξέρετε πως είναι αυτά τα πράγματα, τηλεφώνησα στη Γιουβέντους αλλά δυστυχώς ήταν κλειστά τα τηλέφωνα..."

Del Piero, Lapresse

Ερωτηθείς επίσης για το τι είναι αυτό που λείπει από τη Γιουβέντους για να φτάσει ακόμα πιο ψηλά στην Ευρώπη (σ.σ αποκλείστηκε φέτος στους "8" από τη Μπάγερν με δύο ήττες), ο νυν άσος της Σίντνεϊ, είπε:

"Δεν ξέρω τι χρειάζεται για να γεφυρώσει το χάσμα με τους μεγάλους της Ευρώπης. Για να κατακτήσεις μία διοργάνωση όπως το Champions League δεν χρειάζονται μόνο μεγάλοι παίκτες και μεγάλη διοίκηση αλλά και διαφορετική χημεία.

Αρκεί να δείτε τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία ένα λεπτό πριν το τέλος ήταν αποκλεισμένη, χρειάζονται και άλλοι παράγοντες.

Υπάρχει η αίσθηση πως το ιταλικό ποδόφαιρο έχει γίνει πιο φτωχό και ότι οι άλλοι μας έχουν ξεπεράσει. Ελπίζω να βρούμε τον νέο Ντελ Πιέρο, τον νέο Τότι".

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ