ΚΟΣΜΟΣ

Μπελουνίς: "Έγινα κλειστοφοβικός και αλκοολικός"

Μπελουνίς: "Έγινα κλειστοφοβικός και αλκοολικός"

Ο Ζαχίρ Μπελουνίς έπειτα από 18 μήνες κατάφερε να "αποδράσει" από το Κατάρ. Αποφασισμένος να ξεκινήσει δικαστικούς αγώνες για τα δεδουλευμένα του τονίζει πως έγινε κλειστοφοβικός και αλκοολικός.

Ο 33χρονος μέσος εμφανώς ανακουφισμένος έχει επιστρέψει στο σπίτι του στο Παρίσι προσπαθώντας να επουλώσει τις πληγές του, μετά την περιπέτεια που έζησε στο Κατάρ.

Χρειάστηκε η παρέμβαση σπουδαίων προσωπικοτήτων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όπως οι Πεπ Γκουαρδιόλα και Ζινεντίν Ζιντάν προκειμένου έπειτα από 1,5 χρόνο "ομηρίας" να εκδοθεί βίζα εξόδου στον Γάλλο ποδοσφαιριστή.

Ο Μπελουνίς αρνούνταν να συμβιβαστεί με την Ελ Τζάις που του ζητούσε να υπογράψει έγγραφο σύμφωνα με το οποίο τον ανάγκαζε να παραιτηθεί από κάθε δικαίωμα αποζημίωσης του.

Το αλκοόλ έγινε μόνιμος σύντροφος του στην προσπάθεια να ξεχάσει τα προβλήματα του.

"Έγινα κλειστοφοβικός. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Περνούσα μόνος μου πολλές μέρες μέσα στο σκοτάδι στο δωμάτιο μου.

Το αλκοόλ ήταν το μόνο πράγμα που είχε σημασία. Δεν ήθελα να μπλέξω με τα ναρκωτικά. Βρήκα το σθένος να αντέξω για δύο χρόνια αλλά ήταν εξουθενωτικό", δήλωσε ο πρώην παίκτης της Ελ Τζάις.

Ο Μπελουνίς στο τέλος της εβδομάδας θα προσφύγει εναντίον της πρώην ομάδας του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αρκετές αγγλικές ομάδες του προσφέρουν την δυνατότητα να πάρει μέρος στις προπονήσεις τους.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ