ΚΟΣΜΟΣ

Μαρκαριάν: "Θα μπορούσα να μείνω μια ζωή στην Ελλάδα"

Μαρκαριάν: "Θα μπορούσα να μείνω μια ζωή στην Ελλάδα"
Μαρκαριάν

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ήρθε στην Ελλάδα αλλά και για πoιο πρωτάθλημα θα επέστρεφε ξανά στην Ευρώπη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Περού, Σέρχιο Μαρκαριάν, μίλησε στην Marca αναφέροντας ότι ήρθε στην Ελλάδα έχοντας στο βάθος του μυαλού του να προπονήσει κάποια στιγμή ομάδα της Πριμέρα. Χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός- ο οποίος έχει κάτσει στον πάγκο του Ιωνικού, του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή- τόνισε στην ισπανική εφημερίδα:

"Αν υπήρχε προοπτική να εργαστώ στην Ισπανία, θα με ενδιέφερε να επιστρέψω στην Ευρώπη, διαφορετικά όχι. Θα μπορούσα να είχα μείνει όλη μου τη ζωή στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός μού είχε προσφέρει μεγάλο συμβόλαιο τότε. Όμως στόχος μου όταν πάτησα το πόδι μου στην Ευρώπη ήταν να πάω μέσω της Ελλάδας στην Ισπανία. Πίστευα πως παίζοντας απέναντι σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, αλλά και με την παρουσία του Παναθηναϊκού στο Champions League, είχε ανοίξει για μένα η πόρτα της Ισπανίας.

Όμως αυτό δεν έγινε, γιατί το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό κι εκεί εργάζονται οι καλύτεροι προπονητές της Ευρώπης. Υπήρχε ενδιαφέρον κάποια στιγμή από ισπανικές ομάδες, αλλά δεν έχω πολύ εμπορικό όνομα, ούτε μάνατζερ και δουλεύω μόνος μου".

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ