ΚΟΣΜΟΣ

Μαραντόνα: "Θέλω να γίνω ο Βενγκέρ της Αλ Βασλ"

Μαραντόνα: "Θέλω να γίνω ο Βενγκέρ της Αλ Βασλ"

Τη σφραγίδα του στο ποδόσφαιρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θέλει να αφήσει ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Τι λέει για την Εθνική Αργεντινής και την Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα για άλλη μια φορά υπερασπίστηκε την επιλογή του να πάει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν για "αρπαχτή". Ο τεχνικός της Αλ Βασλ δήλωσε ότι θέλει να γίνει για την ομάδα του ότι και ο Αρσέν Βενγκέρ για την Άρσνεναλ.

"Δεν θα ήθελα μόνο να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου αλλά και να το ανανεώσω. Να γίνω ο Αρσέν Βενγκέρ της Αλ Βασλ. Θέλω να μείνω πολλά χρόνια για να δείξω στα νέα παιδιά ότι μπορεί τα χρήματα να είναι σημαντικά ωστόσο την δόξα δεν μπορούν να την αγοράσουν", τόνισε χαρακτηριστικά.

"Είναι πολύ διαφορετική η δουλειά που κάνω εδώ με παίκτες λιγότερο προικισμένους σε σχέση με την Αργεντινή που ήταν γεμάτη αστέρια όπως ο Κουν και ο Τέβεζ. Θέλω να γαλουχήσω ποδοσφαιρικά αυτά τα παιδιά", συμπλήρωσε ο Μαραντόνα

Στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι δεν παρακολουθεί την Αργεντινή γιατί "πονάει η καρδιά μου" ωστόσο αποκάλυψε ότι βλέπει την πρώην του ομάδα, την Μπόκα Τζούνιορς, και πάντα είναι ανοιχτός σε επιστροφή του εκεί:

"Αγαπώ την Μπόκα. Αν με καλούσαν απελπισμένοι να γυρίσω, θα επέστρεφα. Αλλά ξέρω ότι δεν είναι απελπισμένοι και έχουν ένα σπουδαίο κόουτς", υπογράμμισε ο Ντιέγκο.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ