COPA LIBERTADORES

Λίγος ο Michael Jackson...

Ecuador's Quito Michael Quinonez (C) celebrates his goal against Argentina Independiente during their Copa Libertadores 2011 football match at  Olimpic stadium in Quito on February 1, 2011.  AFP PHOTO / RODRIGO BUENDIA (Photo credit should read RODRIGO BUENDIA/AFP/Getty Images)
Ecuador's Quito Michael Quinonez (C) celebrates his goal against Argentina Independiente during their Copa Libertadores 2011 football match at Olimpic stadium in Quito on February 1, 2011. AFP PHOTO / RODRIGO BUENDIA (Photo credit should read RODRIGO BUENDIA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Μάικλ Τζάκσον Κινιόνες σκόραρε και χάρισε την νίκη με 1-0 στην Ντεπορτίβο Κίτο, αλλά η Ιντεπεντιέντε ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Copa Libertadores 2011 (videos)

Το 1984 ο Μάικλ Τζάκσον ήταν το απόλυτο μουσικό είδωλο και κάπως έτσι προέκυψε το μικρό (διπλό) όνομα του 26άχρονου ποδοσφαιριστή, διεθνή μέσου με το Εκουαδόρ, ο οποίος πλήρως ονομάζεται Μάικλ Τζάκσον Κινιόνες Καμπέσα (είναι αυτός στην μέση της photo, όχι αυτός με τα μαλλιά).

Ο Κινιόνες λοιπόν άνοιξε το σκορ στο 57' της αναμέτρησης στο Κίτο, αλλά η Ιντεπεντιέντε είχε νικήσει με 2-0 στην Αργεντινή και πήρε αυτήν την πρόκριση στους ομίλους.

Στην άλλη ρεβάνς της προκριματικής φάσης που διεξήχθη τα ξημερώματα, η Χαγκουάρες από το Μεξικό νίκησε για δεύτερη φορά με 2-0 την Αλιάνσα Λίμα από το Περού και πέρασε άνετα στους ομίλους, ενώ εξαιρετικό ήταν το 2ο γκολ από τον Αντόνιο Σαλασάρ.

Στα υπόλοιπα 4 ζευγάρια, οι δύο ρεβάνς διεξάγονται τα ξημερώματα και της Πέμπτης και οι άλλες δύο τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ρεβάνς:

Τρίτη

Ντεπορτίβο Κίτο (Εκουαδόρ) - Ιντεπεντιέντε (Αργεντινή) 1-0 (Μάικλ Τζάκσον Κινιόνες) [0-2]

Χαγκουάρες (Μεξικό) - Αλιάνσα Λίμα (Περού) 2-0 (69' Αντόνιο Πεντρόσα, 74' Αντόνιο Σαλασάρ) [2-0]

Τετάρτη

Ντεπόρτες Τολίμα (Κολομβία) - Κορίνθιανς (Βραζιλία) (02:00) [0-0]

Γκρέμιο (Βραζιλία) - Λίβερπουλ (Ουρουγουάη) (02:00) [2-2]

Πέμπτη

Ουνιόν Εσπανιόλα (Χιλή) - Μπολίβαρ (Βολιβία) (01:00) [1-0]

Ντεπορτίβο Πετάρε (Βενεζουέλα) - Σέρο Πορτένιο (Παραγουάη) (03:30) [0-1]

Ντεπορτίβο Κίτο - Ιντεπεντιέντε 1-0

Χαγκουάρες - Αλιάνσα Λίμα 2-0

TAGS COPA LIBERTADORES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ