ΚΟΣΜΟΣ

Ξένος Τύπος: DNA... Barca

Ξένος Τύπος: DNA... Barca

Το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ και τα γκάζια του Ρέντκναπ στον Σισέ και τους συμπαίκτες του. Ολόκληρη η ενδεκάδα της προήλθε από τις ακαδημίες...

Στην Ισπανία και την Marca πρώτο θέμα είναι το ντέρμπι της Μαδρίτης, ανάμεσα στην Ατλέτικο και την Ρεάλ, με τους ροχιμπλάνκος να είναι στο +8 και να απειλούν την ομάδα του Μουρίνιο μετά από 13 χρόνια δίχως νίκη!

Η Mundo Deportivo έχει αφιέρωμα στην Μασία και το: "DNΑ της Μπαρτσελόνα", με αφορμή την ενδεκάδα των Καταλανών στο ματς με την Λεβάντε που προερχόταν όλη από τις ακαδημίες. Τέλος η Sport έχει θέμα τον Μουρίνιο και τις κινήσεις που κάνει προκειμένου να προετοιμάσει την αποχώρηση του. Μάλιστα γίνεται αναφορά για την Παρί Σεντ Ζερμέν

Στην Ιταλία η Gazzetta ασχολείται με την ήττα της Ίντερ από την Πάρμα, ενώ η Corriere σχολιάζει την επιστροφή της Νάπολι με τη νίκη επί της Κάλιαρι.

Τέλος στην Αγγλία, ο Χάρι Ρέντκναπ ανέλαβε την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και τα έψαλε στους παίκτες του για την πορεία, όπως αναφέρει η Mirror αλλά και η Star. Στην Daily Mail πρώτο θέμα έγινε και πάλι ο Ρέντκναπ, αλλά αυτή τη φορά δηλώνοντας: "Είστε βρωμιά", προς τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ για τους ναζιστικούς χαιρετισμούς..

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των ξένων αθλητικών εφημερίδων.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ