ΚΟΣΜΟΣ

Ξένος Τύπος: Ιστορική εκκίνηση και +11

Ξένος Τύπος: Ιστορική εκκίνηση και +11

Το +11 και η εκκίνηση της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, αποτελούν κεντρικό θέμα στην Ισπανία. Αποδοκιμασίες των Μπλε σε Μπενίτεθ και πέναλτι φιάσκο στην Μίλαν.

Στην Ιταλία πρώτο θέμα είναι η νίκη της Μίλαν επί της Γιουβέντους, στο μεγάλο ντέρμπι: Gazzetta: "Συναγερμός για Γιούβε", Corriere: "Η Μίλαν το απόλαυσε, αλλά δεν ήταν πέναλτι!".

Τέλος η Tuttosport σχολιάζει τη νίκη της Μίλαν στέλνοντας μήνυμα στον Γκαλιάνι: " Γκαλιάνι, βάλε και αυτό στο κινητό σου", αναφερόμενοι στο πέναλτι της Μίλαν

Όσον αφορά την Sport, ως πρώτο θέμα έχει το ιστορικό ρεκόρ διαφοράς της Μπαρτσελόνα από την Ρεάλ στους +11 βαθμούς και το ιστορικό ξεκίνημα των Μπλαουγκράνα.

Η Mundo Deportivo ασχολείται κυρίως με το αποτέλεσμα με την Λαβάντε αλλά και την διαφορά, ενώ η Marca με τίτλο "απόδραση", σχολιάζει επίσης την απομάκρυνση των Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης από την Ρεάλ, στο +11 και +8 αντίστοιχα.

Τέλος στην Αγγλία, το ντεμπούτο του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της Τσέλσι έκλεψε την παράσταση. Η Mirror έχει τίτλο: "Μπενίτεθ: "Θα κερδίσω τις μπλε αποδοκιμασίες", ενώ στην Daily Mail πρώτο θέμα είναι οι ναζιστικοί χαιρετισμοί των οπαδών της Γουέστ Χαμ προς αυτούς της Τότεναμ: "Ντροπή σας".

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των ξένων αθλητικών εφημερίδων.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ