ΚΟΣΜΟΣ

Κλείνει σε ομάδα της Κίνας ο Πράνιτς

Κλείνει σε ομάδα της Κίνας ο Πράνιτς
Πράνιτς

Σε ομάδα της Κίνας θα αγωνίζεται ο Ντάνιελ Πράνιτς από τον επόμενο μήνα, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος με δηλώσεις του.

Ο ένας μετά τον άλλο πηγαίνουν οι ποδοσφαιριστές στην Κίνα τους τελευταίους μήνες.

Ο Νικολά Ανελκά έκανε την αρχή, ο Λούκας Μπάριος το συνέχισε και ο τελευταίος που αναμένεται να επιχειρήσει το μεγάλο ταξίδι είναι ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Ο Κροάτης ήταν δεδομένο πως στο τέλος της σεζόν θ' αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου. Το γεγονός πως πήρε λίγες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της σεζόν τον δυσαρέστησε και τον οδήγησε στην έξοδο. Υπήρχαν κάποιες ομάδες από την Ευρώπη που ήθελαν να τον αποκτήσουν, αλλά εκείνος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα.

Η πρόταση που δέχτηκε όπως αποκάλυψε στο "Nogometni Magazin" ήταν εξωπραγματική και έτσι δεν μπόρεσε να την απορρίψει. "Μου έχει γίνει μία πρόταση από την Κίνα και είναι αδύνατο να την αρνηθώ. Οικονομικά είναι απίστευτη πρόταση. Δεν έχω υπογράψει ακόμα, αλλά έχω πάρει την απόφασή μου" είπε και στη συνέχεια προσέθεσε:

"Μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο ιδιοκτήτης του συλλόγου θα με πάρει με αεροπλάνο και θα πάμε στην Κίνα για να υπογράψω το συμβόλαιό μου. Προηγουμένως, θα έχω περάσει από ιατρικές εξετάσεις στο Μόναχο. Ο πρόεδρος μου είπε πως θα μου παρέχουν 24 ώρες το 24ωρο προσωπικό οδηγό, θα επιλέξω το σπίτι στο οποίο θα μείνω και γενικά θα έχω τα πάντα".

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ