ΚΟΣΜΟΣ

Φοσάτι: "Σταματάμε τη Μπαρτσελόνα με... 16 παίκτες"!

Φοσάτι: "Σταματάμε τη Μπαρτσελόνα με... 16 παίκτες"!

Η "τριάρα" της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ έχει... τρομοκρατήσει την Αλ Σαντ. Διαβάστε τις ατάκες του προπονητή αλλά και των παικτών της πρώτης αντιπάλου των Καταλανών στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

"Έχω ένα σχέδιο. Εάν η FIFA συμφωνήσει με το αίτημά μου θα μας επιτραπεί να παρατάξουμε 15 ή 16 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Νομίζω ότι έτσι έχουμε μία ευκαιρία!", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού της Πέμπτης ο Ουρουγουανός τεχνικός της Αλ Σαντ, Χόρχε Φοσάτι, με τον αρχηγό των πρωταθλητών Ασίας, Αμπντούλα Κονί, να εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος:

"Η Μπαρτσελόνα είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Εάν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να νικήσει τη Μπαρτσελόνα, πως να μπορέσουμε εμείς;"

Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ήρθαμε εδώ για να μάθουμε. Ρεαλιστικά, έχουμε μόνο 10% πιθανότητες να νικήσουμε τη Μπαρτσελόνα.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πιάσουν πολύ χαμηλό ρυθμό στο παιχνίδι τους".

Φυσικά, η υπαριθμόν 1 απειλή για την Αλ Σαντ είναι ο Λιονέλ Μέσι, με τον αμυντικό της ομάδας Ναδίρ Μπελχάνζ, να απαντάει αφοπλιστικά στο ερώτημα για το πως μπορεί να εξουδετερωθεί ο Αργεντινός άσος.

"Ο Μέσι και η Μπάρτσα είναι από άλλον πλανήτη. Μπορείς να μαντέψεις ποια πρόκειται να είναι η επόμενη κίνηση του Μέσι στο χορτάρι αλλά είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα το να μπορείς να τον σταματήσεις".

Για όσους πάντως σπεύδουν να κατηγορήσουν τους παίκτες της Αλ Σαντ για μοιρολατρικές δηλώσεις ενόψει του ημιτελικού με τη Μπαρτσελόνα, αξίζει να παρατεθούν και οι δηλώσεις του μεγάλου αστεριού της Σάντος (φαβορί για να αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα στον τελικό της Κυριακής), Νεϊμάρ.

"Δεν νομίζω ότι υπάρχουν συγκεκριμένες τακτικές για να χρησιμοποιήσει κανείς απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Πρέπει απλά να κάνεις την προσευχή σου, να ζητήσεις τη βοήθεια του Θεού και να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου", είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος στόχος των "μπλαουγκράνα".

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ