ΚΟΣΜΟΣ

"Έκλεισε" στη Σαγκάη Σενχούα ο Ανελκά

"Έκλεισε" στη Σαγκάη Σενχούα ο Ανελκά

Ο σύλλογος της Κίνας, Σαγκάη Σενχούα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον διεθνή Γάλλο επιθετικό Νικολά Ανελκά.

Η Σαγκάη είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός προορισμός του Νικολά Ανελκά. Η ομάδα Σαγκάη Σενχούα ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε συμφωνία με τον διεθνή Γάλλο επιθετικό της Τσέλσι.

Δεν έχει διαρρεύσει το κόστος της μεταγραφής. Αυτό αναμένεται να γίνει μετά "τ ην ολοκλήρωση όλων των λεπτομερειών του συμβολαίου", όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του συλλόγου.

Ο Ανελκά που έχει ασπαστεί τον μωαμεθανισμό από τα χρόνια της Ρεάλ Μαδρίτης δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή του στην Τσέλσι, Άντρε Βίλας-Μπόας και δεν αποκλείεται το νέο (κινεζικό) έτος να τον βρει στη Σαγκάη.

Ο Γάλλος έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει το δικαίωμα να υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με άλλο σύλλογο τον Ιανουάριο.

Στην Τσέλσι αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2008 επί ημερών Άβρααμ Γκραντ. Οι "μπλε' έδωσαν 15.000.000 λίρες στη Μπόλτον για να τον αποκτήσουν.

Πάντως ο Ανελκά έχει πρωταγωνιστήσει σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Τον Αύγουστο του 1999 η Ρεάλ κατέβαλε 22.300.000 δολάρια στην Άρσεναλ για να τον αποκτήσει. Το επόμενο καλοκαίρι είχε φύγει από τη Μαδρίτη.

Συνολικά οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί έχουν καταβάλλει 86.800.000 λίρες για να τον κάνουν δικό τους. Το ύψος του συνολικού ποσού θα ανέβει όταν ανακοινωθεί το κόστος απόκτησης του από τη Σαγκάη Σενχούα.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ