ΚΟΣΜΟΣ

Δύο γκολ και αποθέωση για τον Γέστε. Δείτε το!

Δύο γκολ και αποθέωση για τον Γέστε. Δείτε το!

Ο Φραν Γέστε πέτυχε δύο γκολ, η ομάδα του με ανατροπή πήρε τη νίκη και ο προπονητής του, τον αποθέωσε με δηλώσεις του. Διαβάστε και δείτε το video!

Μπορεί στον Ολυμπιακό το πέρασμά του να κρίθηκε αποτυχημένο, όμως στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο Φραν Γέστε απολαμβάνει την αναγνώριση παίζοντας καλά και δίνοντας βαθμούς στην ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός άσος πέτυχε δύο γκολ με τη φανέλα της Μπανίγιας (54', 88') και χάρισε ένα σπουδαίο τρίποντο κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη Αλ Νασρ.

Μ' αυτή τη νίκη, η ομάδα του έμπειρου μεσοεπιθετικού βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 11 πόντους, η Αλ Νασρ είναι πέμπτη με 8 και ο Αργεντινός προπονητής, Γκαμπριέλ Καλντερόν, δεν θα μπορούσε να μην αποθεώσει τον Φραν Γέστε.

"Κάναμε ένα λάθος και το πληρώσαμε αφού δεχτήκαμε το γκολ, όμως χάρη στη σκληρή δουλειά του Γέστε πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Και τα δύο γκολ που πέτυχε ήταν εξαιρετικά σουτ και έκαναν τη διαφορά για εμάς κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα όπως η Αλ Νασρ.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζει απέναντι στην Αλ Νασρ. Αμύνονται και παίζουν πολύ γρήγορα στις αντεπιθέσεις. Στο πρώτο μέρο, κάναμε ένα λάθος και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Η ποιότητα όμως του Γέστε και τα εξαιρετικά σουτ του, ήταν αρκετά για να μας δώσουν τους βαθμούς της νίκης", υπογράμμισε ο προπονητής του πρώην άσου του Ολυμπιακού.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ