ΚΟΣΜΟΣ

Aπίστευτες σκηνές με ball boys!

Aπίστευτες σκηνές με ball boys!
© ACTION IMAGES

O Εντέν Αζάρ σόκαρε το Νησί με την κλωτσιά που έδωσε σε ball boy της Σουόνσι, όμως το νόμισμα έχει δύο όψεις... Το Sport24.gr σας παρουσιάζει απίθανα σκηνικά με ball boys να γίνονται θύτες (videos)!

Η αγγλική φίλαθλη κοινή γνώμη (και όχι μόνο) υπέστη ισχυρό ταρακούνημα στη θέα του του ball boy της Σουόνσι, Τσάρλι Μόργκαν, ο οποίος δέχτηκε κλωτσιά από τον Εντέν Αζάρ της Τσέλσι, ωστόσο αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά -και μάλλον ούτε η τελευταία φορά- όπου ένα παιδί που είναι επιφορτισμένο με το να μαζεύει τις μπάλες γίνεται πρωταγωνιστής σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Τα παραδείγματα άλλωστε είναι αρκετά με ball boys που αποδείχτηκε πως βρέθηκαν στο λάθος μέρος την πλέον ακατάλληλη στιγμή και μετατράπηκαν σε "κυτίο παραπόνων" αφιονισμένων ποδοσφαιριστών.

Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει την σφαλιάρα που έριξε ο Τζόφρι Σέρεϊ της Σιόν σε ball boy της Λοζάνης μετά το τέλος αγώνα ή στο χτύπημα που έδωσε ο Αντριάνο μετά την αναμέτρηση της Κορίνθιανς με τη Σάντος;

Ή και για πάμε στα "του οίκου μας", στη γενική σύρραξη που ξέσπασε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας όταν ο Νταρίο Φερνάντες έσπρωξε ένα ball boy κατά τη διάρκεια του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος;

Επικίνδυνο το επάγγελμα του ball boy

Ο Eντέν Αζάρ κλωτσάει ball boy, που είναι πεσμένο στο έδαφος:

Ο Νταρίο Φερνάντες σπρώχνει ball boy (ΠΑΟΚ-Πανιώνιος):

Ο Τζόφρι Σέρεϊ εν δράσει στο Σιόν-Λοζάνη:

Χτύπημα σε ball boy στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα:

Επειδή όμως το κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, το Sport24.gr αποφάσισε να... απαλύνει τον πόνο από τα ball boys όλου του κόσμου για τις όποιες επιθέσεις έχουν δεχτεί από πλευράς ποδοσφαιριστών, παρουσιάζοντας και τις "δικές τους κορυφαίες στιγμές".

Απολαύστε λοιπόν videos με την "εκδίκηση" των παιδιών, στα οποία εκείνα παίζουν το ρόλο του "θύτη" και οι παίκτες συνήθως καταλήγουν να παίζουν τον άχαρο ρόλο του θύματος.

Το ball boy που γνώρισε την αποθέση από το κοινό της Τότεναμ για την "πλάκα" στον Κώστα Λουμπούτη (Τότεναμ-Ανόρθωση το 2007) αλλά και άλλοι 10 ακόμα μικροί ποδοσφαιρικοί ήρωες...

Η χρυσή "ενδεκάδα" των ball boys

Ball boy κατά Λουμπούτη:

Τρομερή κεφαλιά από ball boy της Πόρτσμουθ:

Ball boy λέει "γαλλικά" σε τερματοφύλακα:

Ball boy αρνείται να πάρει τη φανέλα του Μουντάρι:

Η εκπληκτική... ball girl της Μποταφόγκο, Φερνάντα Μάια:

Το ball boy που έγινε ο... 12ος παίκτης της Τότεναμ:

Ball boy κάνει δύσκολη τη ζωή του Γενς Λέμαν:

Ball boy πετάει τη μπάλα στο κεφάλι του Νενέ:

Ball boy σώζει σίγουρο γκολ:

Άψογο κοντρόλ από ball boy:

Δύο ball boys προσπαθούν (ταυτόχρονα) να αποτρέψουν γκολ:

+ Bonus: Ball boy πιάνει τη μπάλα (Australian Open 2013):

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ