ΚΟΣΜΟΣ

Συγκινητικό αντίο Ριβάλντο στην Αγκόλα

Συγκινητικό αντίο Ριβάλντο στην Αγκόλα

Ο Ριβάλντο ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Καμπουσκόρπ όπως ανακοίνωσε μέσω twitter. Οι συγκινητικές φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram.

"Ηρθε η ώρα να πω αντίο στην Αγκόλα αλλά μόνο για το ποδόσφαιρο καθώς η Ανγκόλα θα είναι πατρίδα μου για πάντα", έγραψε ο Ριβάλντο στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ανακοινώνοντας το τέλος της συνεργασίας με την Καμπουσκόρπ.

"Ηταν μια θετική χρονιά στην καριέρα μου και παρόλο που τερματίσαμε τέταρτοι στο πρωτάθλημα, ήμουν ο τρίτος σκόρερ", πρόσθεσε στην ιστοσελίδα του.

Ο Ριβάλντο πήγε τον περασμένο Γενάρη στην άσημη Καμπουσκόρπ και αγωνίστηκε στα 21 από τα 30 παιχνίδια του πρωταθλήματος, σκοράροντας 11 τέρματα.

Σχετικά με το μέλλον του στο ποδόσφαιρο, ο 40χρονος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν διευκρίνισε αν θα αποσυρθεί μετά την περιπέτεια του στην Αφρική.

Μαζί με το ποδοσφαιρικό αντίο στην Αγκόλα, ο Ρίμπο ανέβασε και δύο φωτογραφίες στο instagram σχολιάζοντας: "Ευχαριστώ το Θεό για αυτή την ξεχωριστή χρονιά. Θα μου λείψετε αλλά θα γυρίσω πίσω σύντομα".

Συγκινητικό αντίο Ριβάλντο στην Αγκόλα
Συγκινητικό αντίο Ριβάλντο στην Αγκόλα
TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ