ΙΤΑΛΙΑ

Τους θέλει όλους ο Μπενίτεθ

Τους θέλει όλους ο Μπενίτεθ

Μεταγραφική εκστρατεία οργανώνει ο Ράφα Μπενίτεθ, στη Νάπολι. Σχεδόν όλη η Ευρώπη, έχει προταθεί στην ιταλική ομάδα για φέτος το καλοκαίρι και ο Ισπανός τεχνικός δείχνει να τους θέλει... όλους.

Μάριο Γκόμεζ, Μαρουάν Φελαϊνί και Μάρτιν Σκρτελ, τα τρία τελευταία ονόματα που προστέθηκαν στη μεταγραφική λίστα της Νάπολι.

Από αυτούς μάλιστα, ο Μάριο Γκόμεζ αυτή τη στιγμή είναι πιο κοντά στον ιταλικό σύλλογο, με τη μεταγραφή του, να ανακοινώνεται εντός ημερών.

Όσο αφορά τον Βέλγο μέσο της Έβερτον, Μαρουάν Φελαϊνί, οι ιθύνοντες της Νάπολι έκαναν λόγο για "σοβαρό ενδεχόμενο μεταγραφής του παίκτη".

Ο Φελαϊνί, έχει ρήτρα περίπου 30.000.000 ευρώ και η Νάπολι σκέφτεται το ενδεχόμενο να τα δώσει και να τον κάνει δικό της. Οι Ιταλοί, όμως δεν "παίζουν" μόνοι τους για τον Βέλγο, μιας και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο πρώην προπονητής της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγιες, τον θέλουν.

Τέλος, σχετικά με τον Μάρτιν Σκρτελ, ο Ράφα Μπενίτεθ έχει πολύ καλή άποψη μιας και τον γνωρίζει αρκετά καλά από τη θητεία τους στο Λίβερπουλ.

Ίσως μάλιστα το γεγονός αυτό, διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε ενδεχόμενη μεταγραφή του παίκτη στη Νάπολη. Σίγουρα, ο Ράφα Μπενίτεθ, θέλει ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην ομάδα του ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Έχει αναλάβει άλλωστε, να κάνει με τους Ναπολιτάνους την ερχόμενη περίοδο, το "κάτι παραπάνω". Με τόσα πολλά ονόματα όμως, να ακούγονται καθημερινά στο σύλλογο, δεν γίνεται να τους πάρει και όλους.

Τουλάχιστον στη θεωρία...

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ