ΙΤΑΛΙΑ

Μπενίτεθ: "Νίκες από το ξεκίνημα για Νάπολι"

Μπενίτεθ: "Νίκες από το ξεκίνημα για Νάπολι"

Ο Ράφα Μπενίτεθ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της Νάπολι, ζητώντας στήριξη από τον κόσμο και δίνοντας υποσχέσεις για δυναμικό ξεκίνημα των "παρτενοπέι" με εκείνον στο τιμόνι.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με τη Νάπολι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της (το έκανε μέσω μηνύματος στο Twitter ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις), ο Ράφα Μπενίτεθ έστειλε μήνυμα στο κοινό του "Σαν Πάολο".

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος που θα συνδεθώ με έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Νάπολι. Ελπίζω να μπορώ να στηρίζομαι στην απόλυτη στήριξη των φίλων της Νάπολι σε αυτό το σχέδιο που πάμε να βάλουμε σε εφαρμογή.

Θα μου άρεσε να με υποδεχτούν ως ένα ακόμα μέλος της μεγάλης οικογένειας της Νάπολι γιατί με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να μοιραστούμε όλοι μαζί τις νίκες που θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε από την αρχή", τόνισε ο Ισπανός τεχνικός, και πρόσθεσε:

"Οφείλω να παραδεχτώ ότι με γοητεύει το γεγονός ότι θα μπορώ να μοιραστώ το πάθος μου για το ποδόσφαιρο με τους οπαδούς της Νάπολι που έχουν αποδείξει πως ζουν το ποδόσφαιρο με πολύ έντονο και ξεχωριστό τρόπο".

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, επέλεξε τον λογαριασμό του στο Twitter για να καλωσορίσει τον Μπενίτεθ, λέγοντας:

"Ο Μπενίτεθ μου είπε ότι δεν βλέπει την ώρα να αρχίσει να γνωρίζει τη Νάπολι, τους Ναπολιτάνους και την παρτενοπέα διάλεκτο. Καλωσήρθες Ράφα".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ