ΙΤΑΛΙΑ

Τον πρώτο λόγο η Ρόμα

Τον πρώτο λόγο η Ρόμα

Η Ρόμα νίκησε με 2-1 την Ίντερ στο "Ολίμπικο" και απέκτησε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Coppa Italia. "Πλήγμα" για Τοροσίδη οι δύο ασίστ του Πίρις (videos)

Ελαφρύ προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia απέκτησε η Ρόμα μετά την νίκη της με 2-1 επί της Ίντερ στο "Ολίμπικο".

Η "τζαλορόσι" προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα τέρματα των Φλορέντζι στο 13' και Ντέστρο στο 33', αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το πολύτιμο... μηδέν στην άμυνα.

Ο Ροντρίγκο Παλάσιο έκανε την ζημιά στους στο 44' και με το γκολ αυτό δίνει πολλές ελπίδες στην Ίντερ, καθώς νίκη με 1-0 της φτάνει στην ρεβάνς.

Και τις δύο ασίστ στα τέρματα της Ρόμα της έκανε ο Ιβάν Πίρις, κάτι που έχει σημασία για τον Βασίλη Τοροσίδη, καθώς ο Παραγουανός παίζει δεξί μπακ και αυτού την θέση διεκδικεί πλέον ο Έλληνας άσος.

ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ, Πίρις, Μαρκίνιος (60' Καστάν), Μπουρντίσο, Μπαλτζαρέτι, Ταχτσίδης, Μπράντλεϊ, Φλορέντζι (77' Περότα), Λαμέλα, Τότι (85' Μαρκίνιο), Ντέστρο.

ΙΝΤΕΡ (3-6-1): Χαντάνοβιτς, Ρανόκια, Κίβου, Ζουάν Ζεζούς, Καμπιάσο, Σανέτι, Μπενάσι (65' Γκαργκάνο), Άλβαρο Περέιρα (75' Ρίκι Άλβαρες), Όμπι (46' Ναγκατόμο), Γκουαρίν, Παλάσιο.

Τα αποτελέσματα των 1ων ημιτελικών:

Τρίτη

Γιουβέντους - Λάτσιο 1-1 (63' Πελούζο / 86' Μάουρι)

Τετάρτη

Ρόμα - Ίντερ 2-1 (13' Φλορέντζι, 33' Ντέστρο / 44' Παλάσιο)

Ρόμα - Ίντερ 2-1

Γιουβέντους - Λάτσιο 1-1

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ