ΙΤΑΛΙΑ

Θύμα της Καμόρα πρώην ταλέντο της Νάπολι

Θύμα της Καμόρα πρώην ταλέντο της Νάπολι

Ο Ρενάτο Ντι Τζιοβάνι έγινε ένα ακόμη θύμα της Καμόρα, η οποία δολοφόνησε εν ψυχρώ τον πρώην ποδοσφαιριστή της Νάπολι. (PHOTO)

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η ποδοσφαιρική Ιταλία κι όχι μόνο, καθώς η Καμόρα "ξαναχτύπησε" στην Καμπάνια (περιφέρεια της Ιταλίας με πρωτεύουσα τη Νάπολη) με θύμα τον 21χρονο, Ρενάτο Ντι Τζιοβάνι, ο οποίος θεωρήθηκε στο παρελθόν ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Νάπολι.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αδίστακτοι δολοφόνοι πυροβόλησαν αρκετές φορές τον νεαρό και στη συνέχεια διέφυγαν, με την αστυνομία να αναζητεί τα ίχνη τους. Άξιο αναφοράς είναι ότι το θύμα είχε κλείσει πρόσφατα τα 21 χρόνια ζωής, ενώ εμπλεκόταν σε διακίνηση ναρκωτικών και κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Θύμα της Καμόρα πρώην ταλέντο της Νάπολι

Πάντως, ο Ρενάτο Ντι Τζιοβάνι διέθετε πλούσιο ταλέντο, αλλά το μοιραίο αυτό γεγονός του στέρησε το δικαίωμα να παλέψει, ώστε να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο. Βέβαια, στην ομάδα νέων της Νάπολι δεν βρήκε ποτέ χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα το 2014 να δοθεί δανεικός στην Αρτζανέζε της Serie D.

Ο 21χρονος χαρακτηρίζεται απ' όλους ως παιδί "ξύπνιο" και σε καμία περίπτωση κανείς δεν τον αποκαλεί εγκληματία. Όμως, η είσοδος στον χώρο των ναρκωτικών, τον ανάγκασε να ολοκληρώσει άδοξα την πορεία του στη ζωή.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ