ΙΤΑΛΙΑ

Στο στόχαστρο της Σαμπντόρια ο Μπενίτεθ

Στο στόχαστρο της Σαμπντόρια ο Μπενίτεθ
Μπενίτεθ

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Σαμπντόρια ενδιαφέρεται για τον Ράφα Μπενίτεθ, με τον οποίο άνθρωποι του συλλόγου θα συναντηθούν τη Δευτέρα.

Το μεγάλο μπαμ με την απόκτηση του Ράφα Μπενίτεθ θέλει να κάνει η Σαμπντόρια σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Ο Τζουζέπε Ιακίνι μπορεί να χάρισε στην ομάδα της Γένοβας την άνοδο, όμως, οι άνθρωποι της αναζητούν έναν τεχνικό, ο οποίος θα μπορέσει να τη διατηρήσει στο Καμπιονάτο και να την οδηγήσει στις επιτυχίες του πρόσφατου παρελθόντος, όταν η Σαμπντόρια εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μπενίτεθ θεωρείται αυτή τη στιγμή ο ιδανικός και γι' αυτό οι ιθύνοντες της Σαμπντόρια θα προσπαθήσουν να τον πείσουν ν' αναλάβει τα ηνία του συλλόγου. Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" θα του προτείνουν μεταξύ άλλων τριετές συμβόλαιο για να τον δελεάσουν με απολαβές της τάξης του 1,5 εκατ. ετησίως.

Συν τοις άλλοις τη Δευτέρα (18/6) θα τον συναντήσουν από κοντά, προκειμένου να τον ενημερώσουν για το πλάνο της ιταλικής ομάδας. Η συνάντηση σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα θα γίνει στο Λίβερπουλ, καθώς εκεί μένει τον περισσότερο καιρό ο πρώην τεχνικός της ομώνυμης ομάδας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως θα είναι πολύ δύσκολο να πειστεί ο Μπενίτεθ, παρόλο που είναι ελεύθερος από τον Δεκέμβριο του 2010, καθώς προτεραιότητά του είναι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μίας ομάδας στην Αγγλία.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ