ΙΤΑΛΙΑ

Προσπάθησε για Μπόας, ψάχνει ομάδα ο Ντε Λαουρέντις

Προσπάθησε για Μπόας, ψάχνει ομάδα ο Ντε Λαουρέντις

Ομάδα δορυφόρο θέλει να αγοράσει ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος "ψάχτηκε" για τον Αντρέ Βίλας Μπόας πριν καταλήξει στον Ράφα Μπενίτεθ.

Στα χνάρια της Ουντινέζε βαδίζει ο Αυρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος βλέπει πως το πλάνο της οικογένειας Πότσο πηγαίνει πολύ καλά.

Ο Τζαμπάλο Πότσο εκτός από την Ουντινέζε τα τελευταία χρόνια έχει στην κατοχή του και τις Γρανάδα και Γουότφορντ, οι οποίες έχουν κάνει σαφή βήματα βελτίωσης. Η πρώτη ανέβηκε πέρυσι και φέτος παρέμεινε στην Primera Division, ενώ η δεύτερη έφτασε ως τον τελικό των πλέι οφ της Championship, όπου έχασε από την Κρίσταλ Πάλας στην παράταση.

Ταυτόχρονα αρκετοί είναι οι παίκτες που δεν υπολογίζονταν από την Ουντινέζε και έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής με αυτό το σύστημα. Όλα αυτά, σύμφωνα με την "Corriere dello Sport", κάνουν τον πρόεδρο της Νάπολι να θεωρεί πως θα ήταν καλό να αγοράσει μία ακόμη ομάδα ως δορυφόρο των "παρτενοπέι".

Ο 64χρονος Ιταλός έχει κατασταλάξει πως η ομάδα που θα αγοράσει θα είναι από άλλη χώρα, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα είναι στην Ευρώπη ή τις ΗΠΑ. Επιπλέον, προπονητής της θα είναι πιθανότατα ο Έντι Ρέγια, πρώην τεχνικός της Νάπολι και της Λάτσιο.

Ήθελε Βίλας Μπόας

Μπορεί ο αντικαταστάτης του Βάλτερ Ματσάρι να βρέθηκε στο πρόσωπο του Ράφα Μπενίτεθ, όμως, ο Ντε Λαουρέντις "ψάχτηκε" και για τον Αντρέ Βίλας Μπόας. Ο Πορτογάλος μπορεί να μην οδήγησε την Τότεναμ στην τετράδα, όμως, έκανε πολύ καλή δουλειά και κέρδισε την εκτίμηση του ισχυρού άνδρα της Νάπολι.

Εκείνος ρώτησε, σύμφωνα με το "goal.com", για τον Μπόας, αλλά έμαθε πως για να σπάσει το συμβόλαιό του θα έπρεπε να καταβάλει το ποσό των 11,7 εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι, παρόλο που είχε παραδεχτεί πως "είναι πολύ ελκυστικό να πάρεις έναν νεαρό προπονητή", στράφηκε προς τη λύση του Μπενίτεθ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ